Danmarks Fremtid
NYHED

Langeland: Socialdemokratiets manglende troværdighed

Først islamister fra Syrien og nu et udrejsecenter på Langeland. Socialdemokratiets manglende troværdighed sætter ny bundrekord.
Socialdemokratiets manglende troværdighed

Socialdemokratiets manglende troværdighed er ikke noget nyt fænomen. Alle der følger med i dansk politik ved, at der er et Socialdemokrati før et valg og et andet Socialdemokrati efter et valg.

Vi har indtil nu set en regering, der trods løgne, lovbrud og trusler mod embedsmænd, har siddet solidt på magten, bl.a. takket være Kylle, Rylle og Pylle (Mai Villadsen, Pia Olsen Dyhr og Sofie Carsten Nielsen)

Men de sidste 24 timer har Socialdemokratiet, med Mette Frederiksen i spidsen, præsteret at lave mere vælgerbedrag end nogen anden regering på så kort tid.

Syrien og terrorister

I går aftes så danskerne, hvordan regeringen vendte på en tallerken og besluttede sig for alligevel at importere terrorister og islamister til Danmark, til fare for danskerne og Danmark.

Selv om både statsministeren, og mange af hendes komiske Ali’er, flere gange har været ude at love, at det ikke kom til at ske.

Den 3. marts 2021 sagde Mette Frederiksen følgende i Folketinget:

“Lad mig indledningsvis sige det klart og tydeligt: Fremmedkrigere er uønskede i Danmark. De har med åbne øjne forladt Danmark for at tilslutte sig Islamisk Stat, og dermed har de vendt os og Danmark ryggen”

Voldtægter begået af migranter
Voldtægter begået af migranter

Udenrigsminister Jeppe Kofod har tidligere udtalt følgende:

“Jeg kan fortsætte, hvor statsministeren sluttede. Regeringen vil ikke have fremmedkrigere til Danmark. Vi ønsker ikke at hjælpe fremmedkrigere, og vi vil ikke lade fremmedkrigere bruge deres børn som løftestang til, at de selv kan rejse til Danmark – det land, de har forrådt. Regeringens linje er klar, konsistent og velkendt.”

Også socialdemokratiets hardliner og integrationsordfører Rasmus Stoklund har tidligere været ude at afvise:

““Disse landsforrædere drømte om et kalifat med henrettelser af vantro – et kalifat, hvor fundamentalistisk islam dikterede dagens orden. Men da deres afskyvækkende drømme om kalifatet blev slukket, fik disse krystere kolde fødder. Dem med et rødbedefarvet pas ville nu gerne tilbage til Danmark, tilbage til den frie vestlige verden, som de kort forinden ønskede at udrydde, og det skal de ikke. Disse fundamentalister har intet at gøre i Danmark.

Udrejsecenter Langeland

Mindre end 24 timer senere, kommer Socialdemokratiet så med endnu et vælgerbedrag. Regeringen har besluttet, at der skal oprettes et nyt udrejsecenter på sydspidsen af Langeland. Regeringen skriver selv i en pressemeddelelse:

“Socialdemokratiet lovede før valget, at vi ville etablere et nyt udrejsecenter for de udlændinge der er dømt til udvisning. Det løfte gennemfører vi nu. Lokalsamfundet i Bording i Midtjylland har gennem længere tid været påvirket, og jeg er glad for, at vi nu kan aflaste dem”

Men hvad var det egentlig Socialdemokratiet lovede før et valg? Lad os lige se på, hvad det var Socialdemokratiets Uddannelsesordfører Bjørn Brandenborg skrev på hans Facebook profil den 4. juni 2019:

“Hvor er det vildt og under lavmålet, at Venstre prøver at skabe bekymring med falske skræmmekampagner dagen før valget! Det har absolut ikke noget på sig, at en S-regering vil oprette et udrejsecenter for kriminelle udlændinge på Langeland og i Faaborg. Det er uden hold i virkeligheden – og det har vi aldrig foreslået. Synes Venstre lokalt virkeligt, det her er en værdig måde at føre valgkamp på dagen før et folketingsvalg Erling Bonnesen?”

I dag er selvsamme Brandenborg så ude med endnu en facebook opdatering, hvor han forsøger at snakke uden om.

ikke nok med at Socialdemokratiet den ene gang efter den anden laver vælgerbedrag, men partiet forsøger også at udskamme deres politiske modstandere for at fortælle sandheden.

Indoktrinering

På trods af lovbrud, trusler mod embedsmænd, løgne og det ene vælgerbedrag efter det andet, så siger meningsmålingerne, at Mette Frederiksen har fremgang.

Skyldes det den statslige socialdemokratiske indoktrinering fra man starter i vuggestuen, skyldes det en svag mikrofonholdende presse eller skyldes det at Folkeskolen har svigtet med at lære nye generationer om sandt og falsk?

Svaret står i det uvisse. Men en ting er sikkert, Socialdemokratiet forsætter med at være det parti, der dukker op, når man slår politikerlede op.

Hvad synes du om Socialdemokratiets vælgerbedrag? Smid en kommenar herunder eller deltag i debatten på Facebook.

LÆS OGSÅ