NYHED

Socialdemokratiets største fedterøv?

Hvem er Socialdemokratiets største fedterøv? kandidaterne står i kø for at blive anerkendt af den store landsmoder, Mette Frederiksen.
Socialdemokratiets største fedterøv

Vi har alle oplevet det. Politikere der går all ind på at forsvare sit partis politik, for at indynde sig hos sit partis ledere. Uanset om man som politiker kommer til at fremstå ganske komiske i vælgernes øjne.

Men hvad gør man ikke for at få chancen for en ministertaburet.

Vi har i dag valgt at kigge nærmere på regeringspartiet for finde ud af, hvem der er Socialdemokratiets største fedterøv?

Deltag i debatten på Facebook og Twitter, så vi kan kåre en vinder. Se nederst i dette indlæg.

Kandidat 1: Ida Auken

Den første kandidat er det tidligere medlem af Socialistisk Folkeparti, derefter Radikale Venstre og nu Socialdemokratiet, Ida Auken.

Prototypen på en levebrødspolitiker. Så hun har brug for at indynde sig hos hendes nye leder.

Mette Frederiksen er i øjeblikket på rundtur i Indien, noget venstrefløjen har kritiseret hende for. Men Ida Auken vælger selvfølgelig en helt anden tilgang.

Til et af statsminister Mette Frederiksens mange opslag på Facebook, hvor man ser to indiske piger kigge beundrende op på den store landsmoder fra Danmark, skriver fedterøvskandidat nummer 1 følgende:

“Den måde de kigger på dig Mette som om de tænker: “nu tror jeg på, at jeg også kan blive premierminister. en dag”

Ida Auken fedter for Mette Frederiksen
Ida Auken fedter for Mette Frederiksen

Hvis man ser bort fra, at de to indiske piger nok allerede har et forbillede i den tidligere kvindelige indiske premiereminister Indira Gandhi, der var leder lang tid før Mette Frederiksen, så er Ida Aukens kommentar noget man ellers kun ser fra groupies.

Kandidat 2: Annette Lind

Den næste kandidat til titlen som Socialdemokratiets største fedterøv er ikke en person, der går direkte efter at fedte for Mette Frederiksen

Men det Socialdemokratiske folketingsmedlem Annette Lind gør alt for at indynde sig hos den socialdemokratiske ledelse og dermed også Mette Frederiksen.

Hun fik stor opmærsomhed, da hun på et åbent samråd, hvor der blev skudt med skarpt mod forsvarsminister Trine Bramsen for hendes pamperi, udtalte følgende:

“Jeg synes næsten, at ministeren skulle have en medalje for at tage på arbejde søndag formiddag. For alle her ved, hvordan vi har haft en megahård uge i forhold til denne her tid omkring Afghanistan”

Når man ligefrem vil tildele en partikollega en medalje for at lave partipolitisk valgkamp på en søndag, så må man kandidere som sit partis største fedterøv.

Kandidat 3: Astrid Krag

Den sidste kandidat har ikke gjort sig fortjent til at være med på denne liste på grund af en enkelt kommentar eller et enkelt opslag på de sociale medier.

Astrid Krag er nomineret for hendes mange selfies på de sociale medier. Selfies der skal forsøge at sælge den socialdemokratiske politik.

Astrid Krag’s mange selfier, hvor hun forsøger at se sød og uskyldig ud på så mange måder som muligt, er næsten et indlæg værd i sig selv.

Når man, for at forsvare sit eget parti og regering, går ud og kalder overholdelse af grundloven for noget pjat, så går man all in på fedteriet over for sine ledere.

Valget er dit

Vi har nu præsenteret dig for 3 kandidater til tilen som Socialdemokratiets største fedterøv. Og måske synes du, at vi har overset nogle socialdemokrater, der fortjener at være med på listen?

Deltag i debatten på Facebook eller på Twitter. Skriv hvem du synes er den største fedterøv i Socialdemokratiet.

Politikere der gør alt for at indynde sig hos deres egen leder, hos deres partikammerater, kommer hurtig til at fremstå som de rene komiske Ali’er.

Du kan indsende debatindlæg her. Du kan bidrage til drifte af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ