NYHED

Socialdemokratisk chefredaktør afslører eget misbrug af mediestøtte

Chefredaktøren for den Socialdemokratiske partiavis Netavisen Pio afslører nu selv, at mediet har fået tildelt mediestøtte i strid med bekendtgørelse.
Socialdemokratisk chefredaktør afslører eget misbrug af mediestøtte

Læs hele vores kritiske tema om de danske medier her. Du kan også se vores varedeklaration af journalister her.

Vi har flere gange her på Danmarks Fremtid skrevet om den socialdemokratiske partiavis, Netavisen Pio. Vi har beskrevet, hvordan mediet får mediestøtte i strid med bekendtgørelsen, som ellers er meget klar. Mediestøtte må ikke tildeles medier, der er rettet mod bestemte partier:

henvender sig til en bred kreds af brugere og ikke alene er rettet mod bestemte erhvervs- og faggrupper, medlemmer af arbejdsgiver-, arbejdstager- eller brancheorganisationer, politiske partier eller ansatte i offentlige institutioner m.v.

Bekendtgørelse om mediestøtte

Men mediets socialdemokratiske chefredaktør, Niels Jespersen, og andre partisoldater fra socialdemokratiet, har hårdnakket påstået, at mediet ikke er socialdemokratisk, selv om beviserne nu står i kø.

Partiavis afslører sig selv

Men nu har vi fundet et gammelt tweet fra den socialdemokratiske chefredaktør, som en gang for alle dokumenterer, at Netavisen Pio er et socialdemokratisk medie.

På Twitter skrev Niels Jespersen nemlig følgende kommentar i en debat:

Når selv chefredaktøren indrømmer, at hans medie er socialdemokratisk, så kan partiet ikke længere løbe fra det.

Det er altså nu dokumenteret, at Netavisen Pio får mediestøtte i strid med bekendtgørelsen. Men selv om beviserne er krystalklare, så vil hverken kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen, kulturministeriet eller medienævnet gøre noget ved det. Det kan du læse mere om her.

Så længe man har Mette Frederiksen i ryggen, så kan man overtræde loven uden konsekvenser. En demokratisk skandale.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ