NYHED

Socialdemokratisk kandidat: jeg er i valgkamp

Skal man tro Mette Frederiksen, så er Socialdemokratiet ikke i gang med en valgkamp. Partiets egen kandidat afslører statsministerens løgn.
Socialdemokratisk kandidat er i valgkamp - Frede Vad - Mette Frederiksen
Mette Frederiksen, hendes ministre og hæren af socialdemokratiske komiske Ali’er nægter på stribe, at partiet er i gang med at føre valgkamp. Det sker selv om statsministeren turnerer landet rundt i en valgbus og blandt synger duet med dansktopbandet Kandis.
Men et tweet fra en socialdemokratisk kandidat i forbindelse med weekendens socialdemokratiske årsmøde afslører Mette Frederiksens vælgerbedrag og løgn.
Den socialdemokratiske kandidat Frederik Vad, der er tidligere formand for Danmarks Socialdemokratiske Ungdom og mest kendt for at påstå, at der ingen regning vil komme for covid-19 krisen, skriver nemlig følgende på Twitter:
En pause fra at banke på døre og føre kampagne er det samme som at holde en pause fra den valgkamp, som Mette Frederiksen påstår ikke er i gang. En valgkamp hun ganske bevidst fører imod reglerne.
Frederik Vad afslører ikke kun socialdemokratiets og hans store landsmoder Mette Frederiksens løgne og vælgerbedrag. Han udstiller også sundhedsminister Magnus Heunicke’s hykleri.
Sundhedsminister Magnus Heunicke skrev tidligere på måneden i et opslag på Facebook, at politikere skal gøre deres arbejde færdig. Han mente ligefrem, at for mange politikere agerede som om, at man allerede var midt i en valgkamp.
Dagligt kan vi her på Danmarks Fremtid afsløre Socialdemokratiets løgne, manipulationer, hykleri og dobbeltmoral. Imens har medierne travlt med at lave fake news vendt mod blå blok.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ