NYHED

Sofie Carsten Nielsen er forsat Mettes skødehund

De Radikales politiske leder, Sofie Carsten Nielsen, viser sig igen som Mette Frederiksens skødehund. Hendes angreb på regeringen er tomme ord.
Sofie Carsten Nielsen er Mette Frederiksens Skødehund
Den Radikale leder, Sofie Carsten Nielsen, har åbenbart brug for lidt opmærksomhed til sit parti her en lille uges tid før danskerne går til stemmeboksene. Men i stedet for at fremstå som en stærk leder, kommer hun endnu engang til at fremstå som Mette Frederiksens skødehund.

Sofie Carsten Nielsen har haft indkaldt Berlingske til en omgang mikrofonholderi angående Radikale Venstres støtte til Mette Frederiksen og hendes regering.

Til Berlingske udtaler Sofie Carsten Nielsen bl.a. følgende om Mette Frederiksen og hendes regering:

Sms’er slettes, selvom en uafhængig kommission nedsat af hele Folketinget beder om, at man lader være. Man ansætter partisoldater i det, der ellers skulle være neutrale embedsmandsstillinger. Man tilrettelægger forløb og forhandlinger, så demokrati og folketing inddrages mindst mulig

Sofie Carsten Nielsen, Radikale Venstre

Radikalt spin

Det lyder alt sammen meget godt. Et støtteparti, der er kritisk over for Mette Frederiksens magtbegær, magtarrogance og misbrug af magten. Det er noget vi her på Danmarks Fremtid har efterspurgt i længere tid. Ja stort set siden Mette Frederiksen tiltrådte som Danmarks statsminister.
Men der er bare et problem. Det er ren spin. Spin som Berlingske journalist Kasper Kildegaard holder mikrofonen for.
Det er sådan set ganske enkelt. Statsministeren i Danmark hedder forsat Mette Frederiksen. Hun er ikke væltet på trods af lovbrud, trusler, løgne og manipulationer. Det er Sofie Carsten Nielsen og Radikale Venstres ansvar.
Et ansvar de bærer sammen med Enhedslisten og Socialistisk Folkeparti.

Også statsmediet TV 2 Nyhederne har valgt at holde mikrofonen for den radikale leder. Til TV 2 udtaler Sofie Carsten Nielsen, at hun har meget svært ved (hun vil altså ikke udelukke det), at Radikale forsat vil støtte en socialdemokratisk regering efter næste valg.

Men hvis man ikke kan støtte Mette Frederiksen efter et valg, hvorfor forsætter man så med at holde hånden over hende før et valg?
Som vi skrev i vores leder “Gå af Mette” så er der ingen undskyldning for ikke at vælte Mette Frederiksen:

Støttepartierne bruger konstant som undskyldning, at der er nedsat en kommision. Men kommisionen kan sagtens forsætte, selv om Mette Frederiksen bliver stoppet med det samme i at ødelægge det danske demokrati

Danmarks Fremtid
Sofie Carsten Nielsen, Pia Olsen Dyhr og Mai Villadsen er alle medskyldige i grundlovsbrud, i dannelsen af bananrepublikken Danmark.

Mediernes mikrofonholderi

At medierne igen holder mikrofonen for Radikale Venstre og deres politiske leder på Borgen, Sofie Carsten Nielsen, kommer ikke som den store overraskelse, for det er noget, det sker ganske ofte.

Vi så det for eksempel også, da den radikale leder under Folketingets afslutningsdebat i år fik sig selv til at fremstå som den store frelser, som hende der ydmyg lod sig hverve til at frelse de Radikale efter deres nedsmeltning oven på hykleriet om deres egne krænkere.

Medierne lappede det radikale spin i sig og hyldede den radikale leder. Feks. skrev Altinget.dk følgende:

Sofie Carsten Nielsen (RV) gjorde stort indtryk, da hun i sin tale til Folketingets afslutningsdebat onsdag valgte at sætte fokus på stressepidemien og det hårde arbejdsmiljø på Christiansborg

Altinget.dk

Beskytteren af krænkere

Der er bare et problem. Sofie Carsten Nielsen var og er selv medvirkende til det dårlige arbejdsmiljø på Christiansborg.

Hun har selv beskyttet krænkere i partiet før hun blev leder og efter hun blev leder.

Hun er selv medvirkende til at stille en sand stormflod af nye love og regler, der er med til at overbelaste politikerne på borgen.
Det er skræmmende som de danske medier forsætter med at holde mikrofonen for partierne hos centrum-venstre, over for Radikale Venstre. Det kan kun skyldes, at ca. 80 procent af de danske journalister stemmer på partier som … Radikale Venstre.

Dansk Folkeparti falder for spin

Men det er desværre ikke kun journalister og andre radikale partisoldater, der falder fro Sofie Carsten Nielsen spin.

Også Kristian Thulesen Dahl er faldet i med begge ben. For på Twitter skriver han følgende om Sofie Carsten Nielsens udtalelser:

DF og Rad er ikke enige om meget. Men dagens kritik fra Sofie Carsten Nielsen af Socialdemokratiet som regeringsparti rammer plet! Magtfuldkomment og arrogant! Håber Sofie Carsten holder fast - også når hun om lidt inviteres på kaffe i statsministeriet

Kristian Thulesen Dahl, Dansk Folkeparti

Det er som om at Kristian Thulesen dahl har et eller andet svag punkt for centrum-venstre kvinder. Før valget var det Mette Frederiksen’s spin, som Dansk Folkeparti’s formand faldt for.

Her legitimerede han det nuværende regeringspartis vælgerbedrag omkring migrantpolitiken.

Vil man vise respekt for det danske demokrati, så kan man kun gå en vej, og det er at vælte dronningen af spin og magtbegær, Mette Frederiksen.

Socialdemokratiet har selvfølgelig allerede sendt en af deres komiske Ali’er i byen.

Som efter en forudbestemt drejebog afviser partiets politiske ordfører, Christian Rabjerg Madsen, al kritik.

Men det kan han og Socialdemokratiet jo også sagtens gøre, for det får jo ingen konsekvenser.

Sofie Carsten Nielsen og Radikale Venstre holder forsat hånden over Socialdemokratiet.

Sofie Carsten Nielsen har valgt at blokere Danmarks Fremtid på Facebook.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ