NYHED

Sofie Carsten Nielsen hylder socialdemokratisk sexkrænker

Så længe Radikale Venstre lugter ministerposter, så freder de Socialdemokratiet. Sofie Carsten Nielsen hylder nu krænkeren Jeppe Kofod.
Sofie Carsten Nielsen hylder socialdemokratisk sexkrænker
Da Mette Frederiksen udnævnte hendes første ministre efter valget i 2019, blev Jeppe Kofod udnævnt som udenrigsminister, en af danmarks vigtigste ministerposter.
En decideret skandale, når man tænker på, at Jeppe Kofod de facto er en sexkrænker efter at han, som 34 årig, udnyttede en 15 årig pige, som han var underviser for, til sex. Til hans held var og er han socialdemokratisk folketingsmedlem, derfor slap han for straf.
B.T. skrev blandt andet følgende om sagen:

Efter de havde banket på, gik der et par minutter, før Kofod åbnede døren og lukkede pigen ud af værelset. Hun var ulykkelig. Hun græd. Blev mere og mere ulykkelig

B.T. om Jeppe kofod's overgreb
Jeppe Kofod påstod ellers, at han ikke kendte til pigens alder, men det er siden blevet afsløret som endnu en løgn fra den nuværende udenrigsminister.

Beskyttere af krænkere

Man skulle tro, at både journalister og politikere ville have reageret med hård kritik, at støttepartierne ville sætte foden ned over for udnævnelsen af en krænker som minister. Men virkeligheden var, at medierne var tavse, en decideret skandale i sig selv.
Og støttepartierne valgte at holde mund, vende det blinde øje til skandalen. Man kan næsten sige, at de røde partiers ageren som socialdemokratiske skødehunde og marionetdukker startede ved udnævnelsen af Jeppe Kofod som minister.
Og hvis vi igen skulle få en rød regering ved et forventet snartligt valg til folketinget, så vil Radikale Venstre ikke have noget problem med, at en krænker igen bliver udnævnt til minister, at krænkeren Jeppe Kofod igen bliver minister.
Sofie Carsten Nielsen roser og hylder endda Jeppe Kofod i en kommentar til B.T.:

Vi har et fint samarbejde med Jeppe Kofod som udenrigsminister i Radikale Venstre. Vi udnævner ikke ministre og vi kommer ikke til at stille os i vejen for hvem en hypotetisk fremtidig regering udnævner som ministre

Sofie Carsten Nielsen, Radikale Venstre
Så længe der er tale om en socialdemokrat, så længe der er muligheder for ministerposter, så bakker Radikale Venstre gerne op om grundlovsbrud, løgne, trusler, svindel og tydeligvis også sexkrænkere.
Jeppe kofod er nu den tredje, hvad man kender til, krænker, som Sofie Carsten Nielsen ikke bare har rost og hyldet, men også beskyttet.
Tidligere har Sofie Carsten Nielsen og Radikale Venstre dækket over deres tidligere politiske leder, Morten Østergaard, og det nu tidligere Radikale Venstre folketingsmedlem, Kristian Hegaard.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ