NYHED

Søren Brostrøm på knæ for Islam

Islam tunge områder i Danmark er hårdt ramt af covid-19, bl.a. fordi mange ikke vil vaccineres. Søren Brostrøm lader sig udnytte til pressestunt.
Ikke-vestlige og Covid-19

Direktør i Sundhedsstyrelsen, Søren Brostrøm, som tidligere er blevet belønnet af statsminister Mette Frederiksen med et godt betalt job, for at være hendes stik i rend dreng, lader sig nu udnytte af Islam.

Berlingske.dk kan man se et billede, hvor Søren Brostrøm sidder på knæ i den ekstremistiske (der findes ikke andet) moske Minhaj ul Quran International Denmark i Bispebjerg.

Han var mødt op for at vaccinere, men ikke en eneste muslim tog imod tilbuddet.

Samme Søren Brostrøm og Sundhedsstyrelsen, der tidligere har været ude med en pjece stillet direkte til Islam, hvor der henvises til Koranen som begrundelse for, at muslimer bør lade sig vaccinere mod Corona.

At direktøren for sundhedsstyrelsen møder op og lader sig udnytte i en moske siger alt om den politisk korrekte naivitet, der flyder ind over de danske myndigheder.

Islam kan ikke integreres

Vi har tidligere her på Danmarks Fremtid beskrevet, hvordan ideologien Islam er fuldstændig ligeglade med andre end sig selv.

De er overrepræsenteret i covid-19 statistikkerne og vil nu heller ikke lade sig vaccinere.

Fyr Søren Brostrøm

Igen skal danske myndigheder bruge danskernes penge på et naiv forsøg på at overbevise en ideologi, der ikke vil det danske samfund, danskerne.

En ideologi der ikke kan, der ikke vil, integreres.

Søren Brostrøm bruger ikke bare danskernes midler, han lader sig også udnytte af Islam til et opstillet billede.

Kommunisten Søren Brostrøm skal fyres. Og det skal ske nu.

Deltag i debatten på vores Facebook side.

LÆS OGSÅ