NYHED

FE-sagen: Søren Pinds sexlyster

Søren Pind, tidligere minister og folketingsmedlem for Venstre, mener nu, at folks private sexlyster skal oplyses til jobsamtaler hos staten.
Søren Pinds sexlyster - FE-sagen - Lars Findens sexliv
Skandalen om Forsvarets Efterretningstjeneste fortsætter med at rulle. Berlingske kan nu afsløre, at chefen for Politiets Efterretningstjeneste på lukkede møder med politikere og ministre delte oplysninger om, at FE-chef Lars Findsen nyder en god omgang S/M i det private.
Flere politikere har efter afsløringerne været ude at kalde det endnu en skandale oven på selve skandalen omkring Forsvarets Efterretningstjeneste og hjemsendelsen og fængslingen af tjenestens chef, Lars Findsen.
De fleste politikere og eksperter kalder det for karaktermord og er rystede over de nye oplysninger. Men ikke den tidligere minister og folketingsmedlem for Venstre, Søren Pind, der på Twitter skriver, at man ikke kan bestride et embede som efterretningschef, hvis man er til den lidt mere kinky side i soveværelset:
Søren Pind mener altså grundlæggende, at man til jobsamtaler skal oplyse sine sexlyster, hvis man ønsker et job i det offentlige, hos landets efterretningstjenester.
Man kunne jo spørge Søren Pind om det samme gælder, hvis man skal være minister, eller bare bliver valgt ind i folketinget?
Skal man som politiker oplyse, om man er mere til missionær stillingen end et lille klap i rumpetten, før man kan betræde trapperne til Christiansborg?
Ville Søren Pind have oplyst, da han blev udnævnt som minister, at han godt kan lide at klæde sig ud i kostumer i forbindelse med de få minutters sex, han får om året?

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ