NYHED

En stemme på Radikale Venstre er en stemme på Nye Borgerlige

Partierne indgår som altid valgforbund til kommunalvalget, også i 2021. Radikale Venstre’s Karen Melchior afslører valgforbund med Nye Borgerlige.
En stemme på Radikale Venstre er en stemme på Nye Borgerlige

Om mindre en måned skal de fleste af os afgive en stemme til kommunalvalg 2021. Som altid har mange af partierne indgået valgforbund på kryds og tværs. Radikale Venstre er bl.a. i valgforbund med Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti. 

Medierne vinkler også ved kommunalvalg

Medierne er allerede godt i gang med at varme op til den store demokratiske dag.

Og som altid sørger de danske journalister for at smøre dækningen ind i en politisk korrekt omgang centrum-venstre vinkling.

Tag f.eks Altinget.dk der i en artikel om valgforbund med titlen “I 40 kommuner kan en stemme på Venstre ende hos Nye Borgerlige” skriver følgende:

I både Svendborg, Middelfart, Lejre og 37 andre af landets kommuner indgår Venstre i valgforbund med Nye Borgerlige. Dermed kan en stemme på Venstre ende med at blive støtte til en kandidat fra Nye Borgerlige

Kim Rosenkilde, Altinget.dk

Man fornemmer journalisten Kim Rosenkildes forargelse over, at Venstre har indgået valgforbund med slemme Nye Borgerlige.

Sjovt nok så nævner Altinget.dk og Kim Rosenkilde intet om, at Socialdemokratiet f.eks. har indgået valgforbund med yderliggående partier på den yderste venstrefløj. Indgået valgforbund med kommunistiske og antisemitiske partier som  Enhedslisten.

Der er tale om ren vinkling og bias fra Altinget og journalisten Kim Rosenkilde mod Nye Borgerlige og blå blok.

Radikale Venstre afslører eget hykleri

På Twitter udnytter det Radikale medlem af Europaparlamentet Karen Melchior selvfølgelig den vinklede artikel fra Altinget og tweeter forarget følgende:

I både Svendborg, Middelfart, Lejre og 37 andre af landets kommuner indgår Venstre i valgforbund med Nye Borgerlige. Dermed kan en stemme på Venstre ende med at blive støtte til en kandidat fra Nye Borgerlige.

Karen Melchior

Men før Karen Melchior kommer for godt i gang med at spille overlegen og forarget, så skulle hun måske lige tage en snak med hendes Radikale kollegaer rundt omkring i landet.

For flere steder i landet har lokale Radikale Venstre partiforeninger indgået valgforbund med netop de samme partier som Melchior spiller forargede over for.

I Tårnby har Radikale Venstre for eksempel indgået valgforbud med Nye Borgerlige i kommunen.

Og i Halsnæs Kommune har Radikale Venstre indgået valgforbund med Dansk Folkeparti og andre partier i blå blok. Som den lokale spidskandidat Jesper Kirkebye Andersen udtaler:

Radikale venstre ønsker ikke igen at levere stemmer til yderligere at cementere Socialdemokratiets magtposition i Halsnæs kommune og blandt andet derfor gik vi med i det borgerlige valgforbund.

Jesper Kirkebye Andersen, Radikale Venstre Halsnæs

Udtalelsen viser, at det hele drejer sig om at få så mange stemmer som muligt. Sikre at ingen stemmer går til spilde.

Derfor udstiller Karen Melchior kun sin egen politisk korrekte forargelse og hykleri, når hun på Twitter spiller forarget.

Man kunne vende det hele rundt og sige, at en stemme på Radikale er en stemme på Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti.

Måske det Radikale medlem af Europaparlamentet skulle bruge sin tid på at får styr på sin opførsel over for sine medarbejdere i stedet for at udstille sig selv på Twitter.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ