NYHED

Stine Bosse forlader Twitter efter Elon Musk opkøb

Det er her til aften kommet frem, at Elon Musk har købt Twitter. Dronningen af censur, Stine Bosse, må derfor forlade Twitter.
Stine Bosse forlader Twitter

Det er her til aften kommet frem, at Elon Musk, der bl.a. står bag Tesla el-bilerne, har valgt at købe Twitter for hvad der svarer til cirka 300 milliarder kroner. 

Elon Musk har bl.a. udtalt, at en af årsagerne til, at han gerne vil overtage Twitter er, at ytringsfriheden skal tilbage. Censur og udelukkelse af bestemte politiske retninger skal væk.

Free speech is the bedrock of a functioning democracy, and Twitter is the digital town square where matters vital to the future of humanity are debated

Elon Musk

Man har i længere tid set, hvordan Twitter har udelukket brugere fra Twitter, bl.a. fordi de ikke lige havde den gennemsnitlige politiske korrekte holdning. 

Bl.a. er USA’s tidligere præsident Donald Trump blevet udelukket, censureret bort, fra Twitter..

David Trads hyler op

Tidligere på måneden, da det kom frem, et Elon Musk var interesseret i at købe Twitter, skrev socialdemokraten og journalisten David Trads følgende på Twitter:

Bag David Trads tweet gemmer der sig en udbredt løst hos centrum-venstre til at censurere de holdninger, de personer, som de ikke er enige med.

Det tog heller ikke længe før dronningen af censur og politisk korrekthed, Stine Bosse, reagerede og svarede Trads med følgende kommentar:

Ud over at være formand for Europabevægelsen, er Stine Bosse også formand for DJØF’s TechDK Kommission, der har været ude med flere forslag til censur på de sociale medier.

Men nu lader det altså til, at Stine Bosse har valgt at censurere sig selv på Twitter. For hvis hun ikke gør alvor af hendes tweet, så kan man jo ikke længere stole på det, hun siger og skriver (har man overhovedet kunne det?).

Siden nyheden om Elon Musk opkøb kom frem, har hun været ude at tweete et enkelt tweet. Noget kunne tyde på, at hun ikke gør alvor af hendes tweet, og dermed udstiller sig selv.

Elon Musk til kamp mod EU

Forleden skrev vi her på Danmarks Fremtid om et nyt tiltag hos EU, der vil betyde mere censur på de sociale medier. EU vil desuden diktere, hvad de sociale medier skal fremhæve og skjule.

Det bliver spændende at se, hvordan Elon Musk ønske om ytringsfrihed på Twitter kommer til at kollidere med EU’s ønske om mere censur på de sociale medier.

En ting er dog sikker. Vi står i en tid, hvor der er konstant pres på vores ytringsfrihed.

Hvor centrum-venstre med alle midler, både demokratiske og antidemokratiske, forsøger at kvæle munden på deres politiske modstandere.

Tak til Elon Musk for at tage kampen op mod censuren. En censur vi også her på Danmarks Fremtid har været ramt af. Læs mere her.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ