NYHED

Stine Bosse sammenligner flygtningelejre med koncentrationslejre

Den ekstremistiske tone hos centrum-venstre bliver mere og mere tydelig. Nu sammenligner Stine Bosse flygtningelejre med koncentrationslejre.
Stine Bosse Koncentrationslejre v2

Stine Bosse, der konstant er ude at brokke sig over debatformen og tonen, er nu ude at sammenligne flygtningelejre, der hjælper mennesker på flugt, med koncentrationslejre, der myrder mennesker.

På Twitter skriver den anonyme profil @TheYellowPete følgende:

“Kan ikke lade være med at spekulere på hvor meget fejl jeg tog, da jeg på valgaftenen glædede mig over at være ‘sluppet af‘ med DF….for at opdage at de kun havde vokset sig større og skiftet navn…My bad…… #KonsentratinslejreIRwanda

Koncentrationslejre

At en anonym internet troll sammenligner flygtningelejre med koncentrationslejre er en ting, men at en person som Stine Bosse, der bruges af fagforeningen DJØF til at censurere folk, som er formand for Europabevægelsen og som flittigt bruges af de danske medier som “ekspert”, går ud og er enig med latterliggørelse af folkemord og håner jøder, er ganske enkelt en skandale.

Hun vælger nemlig at retweete det pågældende tweet, som man kan se her:

Stine Bosse retweeter hån af folkemord

Det er ikke første gang, at Stine Bosse er ude at vise hendes dobbeltmoral, når det gælder tonen. Hun har som alle hos centrum-venstre travl med at belære andre om tonen, men når hun først selv går i gang, så holder hun sig ikke tilbage. Her endnu et eksempel, hvor hun rigtig hygger sig med hendes troll ven:

Fjolser

Stine Bosse er en forklædt ekstremist, der gerne bruger de beskidte kneb mod politiske modstandere, men alligevel ser store organisationer som. DJØF og Europabevægelsen ingen problemer i at bruge hende.

Der er kun en grund til, at vi blander Stine Bosses arbejdspladser ind i det her. Det skyldes, at hun bruger sine arbejdspladser til at bekæmpe politiske modstandere med.

Smid en kommentar herunder, eller deltag i debatten på Facebook.

LÆS OGSÅ