NYHED

Stine Bosse: Nye borgerliges Ungdom selv skyld i chikane

Når en stor gruppe indvandrerdrenge chikanerer en ungdomspolitiker fra Nye Borgerliges ungdom er det hans egen skyld. Stine Bosse slår til igen.
Stine Bosse - Nye borgerliges Ungdom selv skyld i chikane

Når Malte Larsen fra Nye Borgerliges Ungdom bliver chikaneret af en stor gruppe indvandrerdrenge til skolevalg 2021, uden at undervisere eller andre voksne mennesker griber ind, er det i følge Stine Bosse ungdomspolitikerens og ungdomspartiets egen skyld.

Ungdomspolitikeren kunne “bare have talt med” den store flok af indvandrerdrenge.

Både medier, politikere og debattører har været utrolig længe om at skrive eller forholde sig til chikanen, der fandt sted i forbindelse med den sidste store afsluttende debat til skolevalget.

Hvis man dog overhovedet har nævnt angrebet på vores demokrati.

Som det første medie skrev vi selvfølgelig her på Danmarks Fremtid om chikanen, da det er et decideret angreb på vores demokrati.

Stine Bosse er ekstremist

Men efter at Nye Borgerlige’s Mette Thiesen på Facebook skrev om chikanen, er journalister og resten af centrum-venstre begyndt at skrive om sagen. 

Men hvor man skulle tro, at alle ville tage afstand, bakke NBU og demokratiet op, så viser virkeligheden sig fra sin mest groteske side.

Stine Bosse, som vi tidligere har skrevet om i forbindelse med at hun kaldte en vejrudsigt på Danmarks Radio for racistisk, skrev nemlig her til morgen følgende på Twitter:

»Jeg synes ikke, Nye Borgerlige har særlige markante holdninger til indvandrere og udlændinge.” 🤔🤔🤔 godt så. Måske skulle Malte @NyeBorgerlige Ungdom sætte sig for at tale med de fyre. #dkpol Og de med ham.

Stine Bosse

Hendes tweet viser ikke bare Stine Bosse’s ekstremisme. Det viser også centrum-venstres hykleri, når det drejer sig om politisk chikane og hadforbrydelser.

Så længe det er hadforbrydelser, der rammer politiske modstandere, så er det de politiske modstanderes egen skyld, så er der tavshed.

Da Frie Grønne’s Sikandar Siddique og hans forældre blev chikaneret i forbindelse med Folketingets åbning fløj Stine Bosse, journalister og resten af centrum-venstre hurtig til tasterne

Ingen mente, at Sikandar Siddique var medskyldig, at han skulle have talt med personen, der verbalt overfaldt politikeren.

Alle former for chikane skal der tages afstand fra.

Hvornår får DJØF og Europabevægelsen nok?

At Stine Bosse nu igen markerer sig som ekstremist kommer ikke som den store overraskelse.

Vi har tidligere skrevet om, hvordan hun sammenligner flygtningelejre der redder mennesker, med KZ-lejre der tager livet af mennesker.

Vi har også beskrevet, hvordan Bosse mistænkeliggjorde Inger Støjberg, da hun blev indlagt på et hospital.

Inger Støjberg indlagt og hadet strømmer mod hende

Alt sammen bevsier på, at Stine Bosse er en af centrum-venstres største politisk korrekte ekstremister.

Men på trods af hendes mange udfald, personlige angreb på politiske modstandere, så er Europabevægelsen og DJØF tavse.

Begge organisationer som Stine Bosse er aktiv hos.

Hos DJØF er Bosse formand for organisationens TechDK Kommission. En kommision der har som formål at censurere politiske modstandere.

Og hos Europabevægelsen, der ønsker at overlevere alle former for dansk suverænitet til EU, sidder Bosse som formand.

Det vil klæde både DJØF og Europabevægelsen at tage afstand fra Stine Bosse’s ekstremisme.

Malthe Larsen er efterfølgende blevet kåret til ny formand for Nye Borgerliges Ungdom. Tillykke med valget.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ