NYHED

Støjberg afslører skueproces: Ayaan Hirsi Ali må ikke vidne

Inger Støjberg's forsvar har i dag fået besked om, at Ayaan Hirsi Ali ikke må vidne omkring barnebrude, Islam, i rigsretten. Det er ren skueproces.
Støjberg afslører skueproces - Ayaan Hirsi Ali må ikke vidne

Inger Støjberg’s forsvar får ikke lov til at føre islamkritikeren Ayaan Hirsi Ali som vidne i rigsretten.. Det har dommerne i dag besluttet med en flertalsafgørelse.

På rigsrettens hjemmeside lyder det:

“Ayaan Hirsi Ali har ikke været involveret i det konkrete sagsforløb og vil således ikke kunne bidrage med oplysninger herom.

Vi finder, at de generelle forhold vedrørende tvangsægteskaber og social og kulturel tvang mv., som forsvarerne ønsker, at Ayaan Hirsi Ali skal afgive forklaring om, ikke kan antages at have betydning for Rigsrettens bedømmelse af skyldspørgsmålet og en eventuel straffast- sættelse. Det bemærkes herved, at det forhold, at Ayaan Hirsi Ali har været en væsentlig kilde til inspiration for fhv. minister Inger Støjberg, ikke kan begrunde, at Ayaan Hirsi Ali indkal- des til at afgive forklaring i sagen.

På den anførte baggrund finder vi, at Ayaan Hirsi Ali ikke skal indkaldes til at afgive vidne- forklaring i sagen. Herefter stemmer vi for, at forsvarernes anmodning herom ikke imøde- kommes.”

Om man vil det eller ej, så handler sagen mod Inger Støjberg om en mørk ideologis mishandling af børn, specielt piger.

Islam er Islam

Hele sagen handler om Islam’s træng til pædofili og mishandling af piger og kvinder.

Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at få afhørt vidner der ved, hvordan ideologien Islam behandler piger og kvinder.

Som en enlig dommer udtaler i kendelsen:

“Jeg finder, at det ikke kan udelukkes, at en forklaring fra Ayaan Hirsi Ali vil kunne have be- tydning for vurderingen af skyldspørgsmålet og en eventuel straffastsættelse, og jeg stemmer derfor for at imødekomme forsvarernes anmodning”

Hele baggrunden for adskillelsen af pigerne fra deres “mænd”, var jo netop viden om barnebrude hos ideologien.

Mange påstår stadig at pigerne var over 15 år da de kom til Danmark. Man glemmer bare at tage deres alder, da de blev gift, ført sammen med deres “partner”, med ind i billedet.

Børn må og skal altid komme før bureaukrati og papirnusseri. 

Ayaan Hirsi Ali ved om nogen hvad Islam står for

Ayaan Hirsi Ali blev kendt rundt omkring i verdenen, da hun i 2004 skrev hun filmmanuskriptet til Theo van Goghs Islam afslørende film Submission, der fortæller om undertrykkelse af kvinder i islamiske kulturer.

Titlen hentyder til Islam, som betyder “underkastelse af Gud”. Filmen blev stærkt kritiseret af tilhængere af Islam, som betragtede den som fornærmende og blasfemisk. Meget i stil med Muhammed tegningerne. Filmen viser bl.a. halvnøgne kvinder med koranvers skrevet på kroppen.

Tema Støjbergs Rigsret

Theo van Gogh modtog mange dødstrusler, som han affejede, men 2. november 2004 blev han stukket ned og dræbt på åben gade i Amsterdam. Med kniven, han lige havde brugt til at skære halsen over på Theo van Gogh, fæstnede hans morder, Mohammed Bouyeri, en fundamentalistisk muslim, et manifest til Theo van Goghs bryst, som primært var adresseret til Ayaan Hirsi Ali.

Altså har Ayaan Hirsi Ali oplevet ideologien på egen krop. Og derfor ville hunne have været et vigtigt vidne i sagen mod Inger Støjberg.

Heksejagten mod Støjberg

Med dagens afvisning viser rigsretten, at retten er en ren skueproces, en heksejagt mod en person, der som Inger Støjberg, kæmper mod kvindeundertrykkende mørke ideologier.

Og lad os nu huske, at Instrukskommissionen ren faktisk fandt frem til, at Inger Støjberg ikke havde givet en direkte ulovlig instruks:

“Om Inger Støjbergs rolle i forbindelse med udstedelsen af instruksen har kommissionen ikke fundet grundlag for at konkludere, at Inger Støjberg direkte har udtalt en tjenestebefaling om, at ministeriets embedsfolk skulle iværksætte en administration i strid med loven”.

Man skal også huske på, hvis Støjberg har løjet over for Folketinget, så er stribevis af eksempler på, at andre ministre også har gjort det samme. De går i dag frit rundt, mange er i dag ministre.

Ikke at det at lyve over for Folketinget skal ignoreres. Men der skal være lighed for loven.

Hele sagen blev sat i gang af Folketingets ombudsmand. Men et like viser, at også ombudsmanden har været ude på en politisk heksejagt.

Deltag i debatten på Facebook og Twitter.

LÆS OGSÅ