Støjberg dømmes mens 30 barnebrude dør om dagen

Mens Støjberg sidder på anklagebænken for at forsøge at beskytte barnebrude, dør cirka 30 børn om dagen på grund af ægteskab, før de er fyldt 18.
Støjberg dømmes mens 30 barnebrude dør om dagen
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

I dag er der FN’s Internationale Pigedag og i den anledning udkommer Red Barnet med en rapport, der afslører venstrefløjens hykleri. Støjberg tog kampen op mod barnebrude, men sidder nu på anklagebænken. Det er dansk politik, når det er værst.

Opdateret: Der er mange tal i rapporten. Nogen mener det er 60 om dagen, mens vi her hos Danmark Fremtid læste det som 30 om dagen. Uanset hvad, så skal ikke en eneste pige miste livet på grund af sin status som barnebrud.

Barnebrude mister livet

Rapporten afslører, at næsten 30 unge piger dør hver dag på grund af en middelalderlig tankegang omkring barnebrude.

Ikke nok med at ca. 22.000 piger dør om året på grund af graviditets- og fødselskomplikationer, så kan ca. 9.600 af dødsfaldende forbindes med børneægteskaber. Det viser tal fra Red Barnet.

Områderne der er specielt ramt af denne form for børnedødelighed er ikke overraskende de Islam tilbedende lande.

Men det gør rapporten fra Red Barnet ikke opmærksom på. Red Barnet nævner ikke elefanten i glasbutikken.

I stedet udtaler Jakob Eilsøe Mikkelsen, der er områdeansvarlig for Arika hos Red Barnet, følgende til Ritzau:

“Det skyldes i virkeligheden, at der i forvejen er en stor grad af skrøbelighed i lige præcis den del af Afrika og verden. Der er masser af konflikt i det område, synlige klimaforandringer, og så har vi haft coronapandemien, der har lukket en masse skoler”

Når Red Barnet lukker øjnene for virkeligheden så skader de i sidste ende de mange barnebrude. Politisk korrekthed skader pigerne.

En af forklaringerne på, at Red Barnet ikke vil tage debatten om Islam’s betydning for antallet af døde piger, for barnebrude, hænger sammen med, at den tidligere politiske leder for Enhedslisten, Johanne Schmidt-Nielsen, i dag sidder i spidsen for organisationen, hvor hun tjener en fyrstelig løn.

Støjberg kan ranke ryggen

Mens barnebrude dagligt dør rundt omkring i verden, har de politisk korrekte herhjemme travlt med en skueproces mod Inger Støjberg, den tidligere integrationsminister der rent faktisk forsøgte at tage kampen op mod barnebrude.

Centrum-venstre og såkaldte “borgerlige” påstår godt nok, at rigsretten mod Støjberg ikke drejer sig om barnebrude.

Men fakta er, at Støjberg aldrig ville være stillet for en rigsret, hvis ikke hun havde taget en beslutning om at adskille barnebrude fra deres pædofile “ægtemænd”.

Den naive politisk korrekte fløj påstår forsat, at Støjberg har givet en ulovlig instruks, men pressemeddelelser har aldrig været set som instrukser, og flere vidner har fortalt, at de ikke har modtaget en direkte ordre fra Støjberg om at adskille alle par.

Børns liv og sikkerhed må og skal altid komme før bureaukratiske arbejdsgange og naiv politisk korrekthed. Derfor kan Støjberg ranke ryggen.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også indsende et debatindlæg her. Støt os gerne via MobilePay box25487. Beløbet går til driften af Danmarks Fremtid.

Læs også disse indlæg

Inger Støjberg formand for Dansk Folkeparti?

Inger Støjberg formand for Dansk Folkeparti?

Inger Støjberg skal frikendes

Inger Støjberg skal frikendes

Har glemsomme Mogens fået slettet sin hukommelse?

Har glemsomme Mogens fået slettet sin hukommelse?

Sofie Carsten Nielsen er Mette Frederiksens Skødehund

Sofie Carsten Nielsen er forsat Mettes skødehund

En del af disse temaer

Tema Støjbergs Rigsret
Tema Islam - Danmarks Fremtid

Relaterede politikere

Inger Støjberg - Venstre - Danmarks Fremtid

Inger Støjberg

Relaterede videoer

Pernille Vermund - Nye Borgerlige - Danmarks Fremtid

Pernille Vermund: Fakta om Islam

Relaterede debatindlæg

Centrum-venstre er bange for Støjberg, derfor rigsret – Leder

Centrum-venstre er bange for Støjberg, derfor rigsret - Leder

Seneste nyheder

Inger Støjberg skal frikendes

I går var sidste dag i skueprocessen kaldet rigsretten mod Inger Støjberg. En rigsret der slet ikke skulle være startet. Inger Støjberg skal frikendes.

Seneste debatindlæg

Seneste videoer

Kritiske spørgsmål? Lev med det

I folketingets spørgetime viser Mette Frederiksen igen sin arrogance og sit magtmisbrug. Kritiske spørgsmål får hende til at lukke ned.

Politiken lyver om vold mod kvinder

Nye Borgerlige’s parodi på DR Detektor, Reflektor, har kigget nærmere på mediernes dækning af debatten om vold mod kvinder. Politiken bliver her afsløret i den