NYHED

Støjberg’s fejring af Dronningen udløser Radikal misinformation

Lørdag aften deltog dronningen af Jylland, Inger Støjberg, i fejringen af Dronning Margrethe's 50 års jubilæum. Radikal misinformation fulgte med.
Støjberg’s fejring af Dronning Margrethes 50 års jubilæum udløser Radikal misinformation - Klaus Bondam
Selv om det allerede var 14. januar i år, at det var 50 år siden, at dronning Margrethe overtog tronen, blev hun først fejret ved en gallaforestilling her til aften i Det Kongelige teater. Forsinkelsen skyldes covid-19 situationen i foråret.
På gæstelisten fandt man blandt andet statsoverhoveder, politikere, venner af dronningen, kulturpersonligheder, en lang række kongelige og ikke mindst dronningens nære familie.
Blandt de indbudte var også Inger Støjberg, formand for det nystiftede parti, Danmarksdemokraterne. Noget ikke alle fandt helt passende efter hendes dom i rigsretten. Også selv om hun har modtaget og afsonet sin straf, modsat visse andre partiformænd.
Blandt andet spillede Socialdemokraten og journalisten David Trads, der tidligere har sammenlignet Inger Støjberg med pædofile, dybt forarget på Twitter. Sjovt nok kommenterede Trads ikke på, at en nuværende statsminister, der har brudt grundloven uden konsekvenser, også mødte op.

Liderligt svin

Men også den radikale folketingskandidat Klaus Bondam havde bidt mærke i, at Inger Støjberg var mødt op. På Twitter skrev han følgende tweet:
I mangel på argumenter snakkede Klaus Bondam, der er mest kendt for at spille et liderligt svin i tv-serien ‘Langt fra Las vegas’, om københavnske saloner og gratis drinks. Et pinligt forsøg på et angreb på Inger Støjberg.
Men derudover kom Klaus Bondam også med en påstand om Inger Støjberg, som kun kan betegnes som misinformation, nogen vil kalde det en direkte løgn.
I en kommentar påstod den radikale politiker, at Inger Støjberg var inviteret med som ledsager af de Konservatives leder, Søren Pape Poulsen, fordi hans mand var blevet syg.
Sandheden er, at Inger Støjberg var inviteret med, fordi hun er formand for et parti, der er repræsenteret i Folketinget. Som alle andre partiledere.
Radikale Klaus Bondam valgte bevidst at komme med misinformation, der involverede både Inger Støjberg, Søren Pape Poulsen og hans familie. Det er tydeligt, at venstrefløjen varmer op til en historisk beskidt valgkamp.
Tidligere i dag kunne vi fortælle, hvordan SF’s formand Pia Olsen Dyhr også angreb Søren Pape Poulsen med en fabrikeret løgn.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ