NYHED

Også med fodlænke udstiller Støjberg centrum-venstre

Inger Støjberg har startet afsoningen af sin dom. Centrum-venstre burde benytte anledningen til at sætte sig ind i reglerne omkring fodlænker.
Også med fodlænke udstiller Støjberg centrum-venstre

På dagen hvor en tidligere udenrigsminister fra SF, og en tidligere justitsminister fra Socialdemokratiet, slipper for at blive stillet til ansvar for deres brud på grundlovens ret til at demonstrere, er Inger Støjberg startet sin afsoning af den dom, hun fik ved rigsretten.

Facebook skriver Inger Støjberg bl.a. selv følgende om hendes start på afsoningen med fodlænke:

Jeg har tænkt mig at bruge tiden på bedste vis, så jeg vil - udover at passe mit arbejde – bruge tiden på at udvikle politik og planlægge fremtiden. Der venter en masse på den anden side af alt det her. Det kan jeg godt love bliver spændende.

Inger Støjberg
Derudover skriver Støjberg, at hun i aften på Facebook sender live mellem klokken 19.30 og 20.30.
Her kan medlemmerne af inger.dk bl.a. ringe ind og stille spørgsmål, mens alle andre kan følge live sendingen.

Centrum-venstre vil lukke munden på Støjberg

At Inger Støjberg er startet på afsoningen af hendes dom, hun fik ved Rigsretten, har selvfølgelig fået en del til igen at kommentere på dommen, afsoningen og personen Støjberg.

Også centrum-venstre kæledæggen Randahl Fink, der bl.a. er klummeskribent hos Ekstra Bladet,  har været ude at kommentere på Støhberg’s afsoning med fodlænker.

Twitter spiller han forarget over Støjberg’s Facebook opslag, henvender sig til retsordførerne fra Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten og Radikale Venstre:

Opdateret: Han har desuden skrevet denne klumme hos Ekstra Bladet med samme forargelse og manglende forståelse for retssystemet.

Også dronningen af politisk korrekthed, Stine Bosse, der gerne ynder at snakke om censur af politiske modstandere, har meldt sig i koret:

Det kommer ikke som den store overraskelse, at centrum-venstre forsætter deres forsøg med at lukke munden på kvinden, de ønsker ud af dansk politik.

Reglerne om fodlænke afsoning

Det kommer heller ikke som den store overraskelse, at centrum-venstre ønsker, at Støjberg skal leve op til andre regler end alle andre.

Det så vi i forbindelse med hele farcen kaldet rigsretten mod hende.

For hvis typer som Randahl Fink gad sætte sig ind i reglerne omkring afsoning med fodlænke, så ville han hurtig indse, at dømte ikke bare kan, de skal sådan set passe deres arbejde.

Før afsoningen begynder, aftaler man et aktivitetsskema med kriminalforsorgens fodlænkeafdeling. Aktivitetsskemaet bestemmer, hvornår man skal være hjemme, og hvornår man må forlade hjemmet, f.eks. til beskæftigelse, indkøb m.v. Man kan få ”udetid” på dage, hvor man ikke har andre aktiviteter.

Kriminalforsorgen om afsoning med fodlænke

Inger Støjberg’s arbejde er at være debattør, politiker.

Så selv under afsoning af en dom kommer Inger Støjberg til at udstille centrum-venstres hykleri og manglende argumenter.

Vi ser i disse dage, hvordan centrum-venstre hyler op om særlove i forbindelse med krigen i Ukraine. Men noget kunne tyde på, at de ønsker særlove, der kun gælder for Inger Støjberg.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ