NYHED

Støjberg forlader Venstre, Radikale Venstre

Støjberg forlader Venstre. Jakob Ellemann-Jensen har gjort Venstre til Radikale Venstre. Partiet har ændret politik, ikke Støjberg.
Støjberg forlader Venstre - Danmarks Fremtid

Støjberg forlader Venstre, men hun forlader ikke signe politiske holdninger og meninger, som hendes gamle parti, Venstre har gjort.

Til Skive Folkeblad udtaler Inger Støjberg følgende:

“Det er uendeligt tungt for mig, men det kan ikke være anderledes. I den periode jeg er i nu, er det at være løsgænger den bedste måde, jeg kan blive ved med at kæmpe for de værdier jeg står for”

Og til Jyllands-Posten udtaler hun, hvad man kun kan sige er er decideret knockout til Jakob Ellemann-Jensen:

Jakob Ellemann-Jensen er kaptajn for en synkende skude

“Jeg synes, at det Venstre, som Jakob Elleman er sat i spidsen for, bevæger sig i stor hast væk fra det Venstre, der valgte ham. Det er jeg meget bekymret over. Jeg mener ikke, at det, som Jakob Ellemann stillede både landsmødet og mig og Venstres mange vælgere i udsigt i sin tid, er blevet leveret på”

Støjbergs rigsret retsstat skueproces - Danmarks Fremtid

Jakob Ellemann-jensen har på Facebook valgt at kommentere Støjberg’s udmelding at partiet:

“Jeg kan sige meget klart, at Ingers udmeldelse ikke handler om politik. Inger og jeg har sammen med Venstres øvrige ledelse udviklet en strategi for Venstre, som folketingsgruppen bakkede op om. Og vi ønsker begge en stram og konsekvent udlændingepolitik, hvor der er styr på tilstrømningen og respekt for danske værdier. Det fremlagde vi et konkret politisk udspil om i går, der skal tage et opgør med den manglende integration.”

Også Karsten Lauritzen, der sidder i ledelsen for Venstre, har udtalt sig på Facebook:

“Inger Støjberg har meldt sig ud af Venstre med argumentet om, at Venstre har fået ny udlændingepolitik. Jeg er ked af hendes udmeldelse men også hendes begrundelse. For det er ikke sandt!”

Støjberg forlader Venstre på grund af partiets kursskifte

Det er tydeligt at de to herrer forsøger at spinne sig ud af klokkeklare kendsgerninger.

Alle der følger bare en smule med i dansk politik ved, og kan se, at Venstre har ændret politik, specielt på udlændingeområdet. Man er nærmest blevet mere Radikale end Radikale selv.

I går præsenterede Venstre et nyt udlændingeudspil, som pænt sagt var meget naivt. Og når det så bliver rost af politisk korrekte “radikaliserede” som Stine Bosse, så ved man, at Venstre har ændret politik.

Også Venstres behandling af Inger Støjberg har helt sikkert spillet ind i hendes beslutning.

Nu er spørgsmålet så, om Støjberg vil være løsgænger indtil rigsretten er afgjort, eller om hun melder sig ind i f.eks. Nye Borgerlige eller Dansk Folkeparti.

Det afhænger helt af Støjberg’s forhold til den økonomiske politik.

Og til dem, der påstår, at Venstre ikke har ændret politik, ikke er blevet til Radikale Venstre Light, læs her.

LÆS OGSÅ