NYHED

Støjberg frikendt af anklagerens hovedvidne

Støjberg frikendt i rigsretten. Det er konklusionen efter dag 8 i hvad der kun kan betegnes som en skueproces og udstilling af centrum-venstre.
Støjberg frikendt af anklagerens hovedvidne

På dag 8 af rigsretten mod Inger Støjberg faldt både anklagerens og hele centrum-venstres hetz mod den tidligere integrationsminister til jorden. For to meget klare svar fra anklagerens hovedvidne fik Støjberg frikendt for at have givet en ulovlig instruks.

For Lykke Sørensen, der er ekschef i Støjbergs daværende ministerium, og betegnes som anklagerens hovedvidne, var klar i mælet, da forsvarer Nicolai Mallet spurgte ind til, om der var givet en ulovlig instruks:

Klare svar fra hovedvidnet

“Har Inger Støjberg på noget tidspunkt givet dig en tjenestebefaling, eller hvad du måtte opfatte som en sådan; at uanset hvad reglerne siger, eller hvad konventionerne siger, så skal alle par adskilles? “

Lykke Sørensen svarede meget klart og tydeligt:

Nej, det har hun ikke“.

Derefter kom der et opfølgende svar fra forsvaren:

“Lykke Sørensen, har du kendskab til, at ministeren har sagt noget tilsvarende eller givet en tjenestebefaling til andre end dig?”

Svaret var igen meget tydeligt:

Nej, det har jeg ikke“.

Man må forvente, at medarbejderne i et ministerium snakker sammen om den daglige administration. Og her afslører anklagerens hovedvidne altså, at ingen snakkede om en ulovlig instruks fra Støjberg.

Støjberg Frikendt

Konklusionen må efter så klare svar være, at anklagerens hovedvidne totalt frikender Inger Støjberg for at have givet en ulovlig instruks.

Et hovedvidne der ellers flere gange har vist sin bias mod den tidligere integrationsminister.

Men det kan ikke komme som den store overraskelse, for hvis man husker tilbage til, hvad Instrukskommissionen faktisk fandt frem til, så er det bare en understregning af, at rigsretten er en ren skueproces, startet af centrum-venstre.

For som Instrukskommisionen skrev:

“Om Inger Støjbergs rolle i forbindelse med udstedelsen af instruksen har kommissionen ikke fundet grundlag for at konkludere, at Inger Støjberg direkte har udtalt en tjenestebefaling om, at ministeriets embedsfolk skulle iværksætte en administration i strid med loven”.

Altså allerede før hele skueprocessen mod Inger Støjberg blev sat i gang, var man godt klar over, at der ingen dokumentation var på, at den tidligere minister havde afgivet en ulovlig instruks.

Centrum-venstre spilder millioner af skattekroner i deres forsøg på at komme af med en politisk modstander. En politisk modstander der konstant udstiller samme fløjs naive og landsskadelige politik.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også indsende et debatindlæg her.

LÆS OGSÅ