NYHED

TV 2 studievært og SF folketingsmedlem er racister

Kan racister være værter på danske statsmedier, være medlem af Folketinget? Svaret er åbenbart et rungende ja. Hykleriet forsætter.
TV 2 studievært og SF folketingsmedlem er racister

Skatteyderbetalte Radio Loud og mediet Frihedens Stemme kunne for nylig afsløre, at den kendte journalist og studievært hos Go’ Aften Live, Abdel Aziz Mahmoud, har afholdt, hvad man, ud fra festens deltageres egne definition, kun kan kalde racistiske fester.

Abdel Aziz Mahmoud har afholdt flere fester, hvor adgangskravet var, at man skulle have en brun hudfarve. Tilbede ideologien Islam.

Havde en blegfed kridhvid dansk kristen studievært afholdt en fest, hvor adgangskravet var hvid hudfarve, så havde kritikken med rette lyt.

Men nu er det den blandt politikere og journalister højtelskede Abdel Aziz Mahmoud, og så er der tavshed blandt hans kollegaer i mediebranchen. Tavshed blandt krænkelseskulturen og de politisk korrekte.

Özlem Cekic’s hykleriske dialogkaffe

Med til festen var blandt andre dronningen af dialogkaffe, Özlem Cekic, der står i spidsen for den politisk korrekte organisation Brobyggerne.

En organisation der hjælper Özlem Cekic med at få opfyldt sit desperate behov for selvpromovering og tv-tid. En selvpromovering som skatteyderne er med til at støtte.

Diskrimination, racisme, dæmonisering er en gift

Özlem Cekic, Brobyggerne

Altså selvsamme Özlem Cekic der flere gange har smidt racistkortet, bl.a. over for den kendte TV- og radiovært Mads Steffensen, for at få lidt selvpromovering i medierne.

Özlem Cekic har tidligere udtalt, at hun var racist. Hun er stadig racist efter sine egne definitioner.

Folketingsmedlem fra SF med til fest for racister

Også Socialistisk Folkeparti’s folketingsmedlem Halime Oguz, der ironisk nok er sit partis integrationsordfører, deltog i den racistiske fest. Hun har for nylig været ude at sige følgende, bl.a. til Berlingske:

Vi bliver nødt til at tale om nogle brune mænds had til majoritetsbefolkningen

Halime Oguz, Folketingsmedlem for Socialistisk Folkeparti
Hun promover altså dagligt sig selv på bekæmpelsen af racisme i samfundet, mens hun samtidig deltager i racistiske fester.
Vi har bedt Halime Oguz om en udtalelse, men hverken hun eller Socialistisk Folkeparti er vendt tilbage.
Halime Oguz og Özlem Cekic kender hinanden fra Socialistisk Folkeparti, som Cekic tidligere har været folketingsmedlem for og medlem af.
Et parti Özlem Cekic gjorde til grin med hendes ageren i fattig Carina debatten.

Go' Aften Abdel's dobbeltrolle

Ikke nok med at Abdel Aziz Mahmoud, og venner, fremviser racistiske tendenser (ud fra deres egne definition), så bruger han også hans position hos statsmediet TV 2 Danmark til at missionære for hans politiske holdninger.
Dagligt sørger Abdel Aziz Mahmoud for, at Go’ Aften Live flyder over med mikrofonholderi over for krænkelseskulturen.
Han misbruger sin position hos et statsmedie til at udbrede hans politiske holdninger.

Politiske holdninger der bl.a. kommer til udtryk ved, at Abdel Aziz Mahmoud, ud over sin tjans som studievært hos statsmediet, indtil 2020 var formand for den politisk korrekte organisation Mino Danmark.

Mino Danmark skriver bl.a. selv om deres mål:

at få racismen ud af den politiske debat og sikre minoritetsetniske borgeres stemmer og perspektiver i kampen mod struktureret racisme og ulighed

Mino Danmark
Så samtidig med at Abdel Aziz Mahmoud siger, at han bekæmper racisme, så afholder han racistiske fester.

Minoriteter og racisme

Måske har Abdel Aziz Mahmoud den samme holdning som ekstremisten Sikandar Siddique fra Frie Grønne, der mener, at personer med en anden hudfarve end hvid, minoriteter, ikke kan være racister:

Det skal dog siges, at Enhedslisten’s Pernille Skipper godt vil kalde typer som Abdel Aziz Mahmoud for racister:

Minoriteter kan godt være racister

Pernille Skipper, Enhedslisten
Abdel Aziz Mahmoud, Halime Oguz og Özlem Cekic er de tydeligste beviser på, at personer, der ikke er lige så blege og lyserøde som en gris, sagtens kan være racister.

Skylder svar

At TV 2 Danmark tillader Abdel Aziz Mahmoud at bruge statsmediet til at sprede hans egne politiske holdninger er en skandale i sig selv, men at man som statsmedie har en racist som studievært skriger til himlen.
Go’ Aften Live og TV 2 Danmark skylder en forklaring til danskerne og ikke mindst en fyreseddel til racisten Abdel Aziz Mahmoud.
Det samme gør Socialistisk Folkeparti når det gælder deres racistiske folketingsmedlem Halime Oguz.

Fokus på hudfarve

Dette indlæg om hudfarve er kun skrevet for at afsløre politisk korrektes hykleri. For hudfarve, race og etnicitet er komplet ligegyldig. Det er på tide krænkelseskulturen og resten af centrum-venstre indser dette.
Det, der tæller i debatten, er ideologier og holdninger. På tide de politisk korrekte indser dette og dropper deres mærkelige menneskesyn.

Centrum-venstres konstante brug af racistkortet, og dermed udvanding af racist begrebet, er ikke bare et tegn på manglende argumenter, det er ren hykleri. Og en hån over for dem, der rent faktisk rammes af racismen.

Nu prøver vi her at give dem lidt igen af deres eget evindelige racistkort.

Sidst vi skrev om krænkelseskulturen, kritiserede dem, resulterede det i trusler og forsøg på at få os udelukket fra Facebook og Twitter.
Vi kan kun takke for at krænkelseskulturen bekræfter vores indlæg.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ