Danmarks Fremtid
NYHED

Sverige og Finland stoler ikke på EU, hvorfor skal Danmark?

Vi skal med i EU forsvarssamarbejdet, for det er Sverige og Finland. Sådan lyder det fra ja-siden. Deres argumentation afslører kun virkeligheden.
Sverige og Finland stoler ikke på EU hvorfor skal Danmark?

Læs hele vores EU dækning i vores Tema “EU elitens fallitbo“.

Så er der ikke lang tid til, at danskerne den 1. juni 2022 skal beslutte om Danmark skal afskaffe vores EU forsvarsforbehold, eller om vi forsat vil stå uden for EU forsvarssamarbejdet

Løgne, manipulationer og vælgerbedrag er igen en del af en dansk EU valgkamp. Vi har tidligere beskrevet, hvordan forsvarsminister Morten Bødskov har manipuleret med sandheden, beskrevet hvordan hans partifælle, Niels Fuglsang, har hånet de danske veteraner og det danske militær. Udelukkende fordi man ønsker at afskaffe forsvarsforbeholdet.

Sverige og Finland i NATO

Et af ja-sidens argumenter for at Danmark skal afskaffe EU forsvarsforbeholdet er, at både Sverige og Finland er med i EU’s militære projekt. Det er sådan set rigtigt nok. Men hvorfor vil Sverige og Finland så være medlem af NATO?

Hvis ja-sidens argumenter skulle passe, så ville det jo være nok at være medlem af EU, at EU med forsvarssamarbejdet ville kunne forsvare EU over for typer som Putin?

Virkeligheden er, at EU forsvarssamarbejdet aldrig ville kunne forsvare Europa uden USA og NATO. 

Konklusionen på Sverige og Finland’s NATO ansøgning må derfor være, at vores to naboer ikke stoler på EU

Sverige og Finland må ganske enkelt ikke tro på, at EU kan sikre deres grænser gennem EU forsvarssamarbejdet.

Hvordan skal EU desuden kunne sikre vores grænser mod Putin, når elitens fallitbo ikke engang kan sikre vores grænser mod invasionen af migranter?

Selvfølgelig skal Danmark ikke gå med i et forsvarssamarbejde, der kun fungerer i EU tilhængernes fantasi. Vi skal ikke indgå i et samarbejde, der belaster vores i forvejen travle og underbemandede militær.

Vi skal i stedet gå all in på vores NATO medlemskab. Vi skal sørge for at opfylde vores forpligtelser her og nu, og ikke først om mange år, som partierne bag forsvarsforliget er blevet enige om.

Mere NATO, Mindre EU. Det er sikkerheden og vejen frem for Danmark.

#stemnej

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ