Danmarks Fremtid
NYHED

3 uger med terror, terrorstøtte, jubel og antisemitisme

Det er i dag 3 uger siden, at cirka 1400 israelere blev massakreret, utallige israelske kvinder blev voldtaget og israelske børn halshugget.
3 uger med terror dans jubel antisemitisme og terrorstøtte - Hamas - Gaza - Israel v2

Den 7. oktober 2023 myrdede palæstinensiske terrorister i Allahs navn det største antal jøder på en enkelt dag siden Hitlers nazister under Holocaust.

Nedslagtningen af 1400 israelere, voldtægt af utallige israelske kvinder og halshugninger af israelske børn og babyer begyndte på en ellers fredelig lørdag.

Siden da har medierne kaldt terror forståeligt, det palæstinensiske selvstyre har kaldt massakre på 250 unge for naturligt, store dele af venstrefløjen har sat ‘men’ efter voldtægter og et parti i Folketinget har økonomisk støttet halshugninger af børn.

Fejrer terror mod Israel

Palæstinensere, andre tilbedere af islam og venstrefløjen har danset og jublet i de danske gader, og på sociale medier, over terror, voldtægter, halshugninger og kidnapninger.

Palæstinensere, andre tilbedere af islam og venstrefløjen har ved demonstrationer hyldet de terrorister, der brød gennem Israels forsvar for at slagte jøder, voldtage kvinder og halshugge børn.

Palæstinensere, andre tilbedere af islam og venstrefløjen har ved store demonstrationer råbt død over Israel og ønsket Israel udryddet fra jordens overflade.

Palæstinensere jublede og jubler fortsat over raketterne mod Israel, men græder samtidigt foran de mikrofonholdende journalister og kameraerne. Raketterne har danske skatteyder været med til at finansiere og danske partier øsnker at fortsætte denne finansiering.

Jødiske demoer er af det danske politi blevet bedt om at dæmpe sig. Samtidigt har politiet tilladt ulovlige demoer, åbenlys terrorstøtte og hærværk mod jødiske mindesmærker.

Politikere og ministre har spillet forargede over dans, jubel, antisemitisme og terror, men har intet gjort for at stoppe det. En stor del af Folketinget har endnu engang vendt det blinde øje til sandheden om islam. 

Nogle politikere har valgt at sammenligne deres politiske modstandere på højrefløjen med terror. Andre politikere har omfavnet Hamas og sammenliget voldtægter og halshugninger med den danske modstandsbevægelse.

Antiisraelsk vinkling

Medierne nægter fortsat at vise danskerne de grusomme sandheder om den palæstinensiske terror, men bringer gerne propaganda billeder fra Gaza og fake news mod Israel.

Mediernes fake news om Israel har opildnet andre til at sprede  propganda for terrororganisationer som Hamas, blandt andre en dansk landsholdsspiller.

Danske venstreorienterede medier har haft og har fortsat ingen problemer med at bruge danskernes skattekroner til at støtte terror mod Israel. Og kulturministeren tillader det. Medierne har selvfølgelig nægtet at debattere den antiisraelske vinkling.

Gaza er ferieparadis

Gaza var ikke besat for Israel har for længe siden overladt nøglerne til palæstinenserne, der med det samme overlod selvsamme nøgler til Hamas og resten af Mellemøstens mange terrorister.

Gaza har været og bliver fortsat brugt som ferieparadis for terrorister. Terrorister der gemmer sig i hospitaler, skoler og endda hos de selvsamme medier, som skal dække terroren mod Israel.

Palæstinensere lader sig frivillig bruge som skjolde, så journalisterne bagefter kan lave mikrofonholderi og propaganda mod Israel.
Nedslagtning af 1400 israelere, voldtægt af utallige israelske kvinder og halshugninger af israelske børn.
Over 220 israelere, deraf 43 børn, er fortsat gidsler hos de palæstinensiske terrorister. Men palæstinensere, venstrefløjen, politikere og journalister beder isralerne stoppe deres kamp for at befri deres landsmænd fra islams terror.
Terror mod Israel er hos journalister og resten af venstrefløjen blevet omdøbt til angreb på Gaza.
Det er altid Israels skyld.

Det her er ikke modstandskamp eller frihedskamp, det er terror.

Det her er ikke modstandskamp eller frihedskamp, det er terror.

Det her er ikke modstandskamp eller frihedskamp, det er terror.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ