NYHED

Thisted Bryghus forbinder Pernille Vermund med racisme

Thisted Bryghus har ladet sig true af den politisk korrekte krænkelseskultur. I ren desperation forbinder bryghuset Pernille Vermund med racisme.
Thisted Bryghus forbinder Pernille Vermund med racisme v2

Efter at Pernille Vermund tidligere i dag delte to billeder på Instagram, hvor hun fremviste øl med hendes eget navn på etiketten, har den politisk korrekte krænkelseskultur, efter en mindre shitstorm på Twitter, fået Thisted Bryghus til at gå i panik.

Facebook skriver bryggeriet nemlig følgende:

Thisted Bryghus Facebook opslag

Et er, at Thisted bryghus lader sig skræmme af den politisk korrekte krænkelseskultur til at stoppe en del af deres virksomheds indtjeningsgrundlag.

Noget andet er, at bryggeriet, for at tilfredsstille den glubske centrum-venstre fløj, vælger at smide racistkortet mod Pernille Vermund og Nye Borgerlige.

Det er skræmmende at se, hvordan vi i Danmark har fået svenske tilstande.

Hvor bestemte partier og politikere bliver udelukket, hængt ud, bare fordi de ikke lige har den politisk korrekte naive gennemsnitlige holdning.

For som Thisted Bryghus selv skriver, så var der ingen der hylede op, da virksomheden producerede øl for partierne på venstrefløjen, partier som Socialdemokratiet og Socialistisk Folkeparti.

Pernille Vermund svarer Thisted Bryghus

Pernille Vermund har med rette valgt at kommentere Thisted Bryghus vanvittige beslutning og opslag. 

Hun skriver følgende i kommentarfeltet:

Hvor er det trist, at vi i Danmark er nået hertil; at en shitstorm på sociale medier kan tvinge en privat virksomhed til at bøje af for en lille gruppe af intolerante mennesker, der ikke kan rumme andre holdninger end deres egne. Og hvor er jeg oprigtigt ked af, at Nye Borgerlige bliver omtalt i et opslag, som handler om racisme. Der er INGEN partier i Folketinget, som anskuer mennesker ud fra deres race, hud- eller hårfarve. I Nye Borgerlige tager vi dyb afstand fra racisme. Det samme gør alle andre partier i Folketinget.

Pernille Vermund

Pernille Vermund har efterfølgende fjernet billederne fra Instagram.

Om det er Nye Borgerliges formand der selv har taget beslutningen i misforstået hensyn til Thisted Bryghus, eller om det er bryghuset der har bedt hende om at fjerne dem, står hen i det uvisse.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ