NYHED

Thomas Funding fra TV 2 censurerer for Trine Bramsen

Chefredaktør på TV 2 Nyhederne Thomas Funding er socialdemokrat. Har han censureret indhold for at hjælpe partikollega Trine Bramsen?
Har Thomas Funding censureret for Trine Bramsen? V2

Tidligere i dag bragte TV 2 Nyhederne en artikel omkring øget nordisk samarbejde i forsvaret mod Rusland. Men hvad læserne ikke får at vide er, at TV 2 har været inde at redigere i artiklens overskrift. Er det chefredaktør Thomas Funding der, for at hjælpe sin partikollega Trine Bramsen, har været i gang med censur penslen?

Fra sandhed til spin

Da artiklen først blev publiceret på TV 2’s hjemmeside, lød overskriften som følgende:

“Danmark øger samarbejdet med Norge og Sverige – men det hjælper ikke, hvis russerne angriber, siger eksperter”.

TV 2 oprindelige overskrift
TV 2 oprindelige overskrift

En overskrift der afslørede Trine Bramsen’s og Forsvarministeriets spin.

Men den overskrift fik kun lov til at stå ganske kort tid, før den blev redigeret til en mere fordelagtigt overskrift for forsvarsministeren. For pludselig lød overskriften:

“Danmark indgår nordisk samarbejde i forsvaret mod Rusland”.

TV 2 redigeret overskrift
TV 2 redigeret overskrift

Socialdemokrat og chefredaktør Thomas Funding

Der sker redigeringer af overskrifter konstant, men her er der så stor forskel på betydningen af overskriften, at der må være tale om en bevist handling, bevist censur.

Normalt er det god journalistisk etik at skrive, hvis man har ændret i en artikel, men det har TV 2 Nyhederne ikke gjort, da dette indlæg bliver skrevet.

Kan forklaringen være, at Socialdemokratiet har fået placeret gode partikammerater blandt ledelse og journalister hos TV 2?

Socialdemokratiet påstår godt nok, at danske journalister er efter partiet, men det er et røgslør for at dække over virkeligheden.

Chefen for TV 2 Nyhederne er journalisten Thomas Funding.

Hvad TV 2 ikke fortæller er, at Thomas Funding også har været byrådsmedlem i Odense kommune for Socialdemokratiet, hvor han var Borgmester Anker Boyes nærmeste politiske allierede. Han var endda betegnet som kronprins af medierne.

Så sent som i weekenden leverede TV 2 News, der også har flere socialdemokrater ansat, endnu et bevis på, at statsmediet TV 2 og socialdemokratiet har tætte bånd.

Så tætte bånd, at man gerne leverer fake news.

Har Thomas Funding været i gang med den store flaske slettelak?

Gå af Trine Bramsen

Forsvarsminister Trine Bramsen er under kæmpe politisk pres, bl.a. på grund af hendes ageren i forbindelse med kollapset af Afghanistan.

Hun ikke bare gik til fest (sammen med statsminister Mette Frederiksen), hun lavede også valgkamp, mens danske soldater og embedsmænd var i fare.

Og ikke nok med at hun lavede valgkamp, hun benyttede også statens ejendom, forsvarets materiel, til at blive fragtet rundt, mens hun var hjemme i hendes valgkreds.

Tidligere har vi her på Danmarks Fremtid skrevet om, hvordan forsvarsministeren på Twitter efterlyste islamister at importere til Danmark. En klokkeklar afsløring af regeringens vælgerbedrag, når det gælder migrantpolitikken og den hårde udlændningepolitik.

Derfor har Trine Bramsen brug for at få opmærksomheden væk fra de dårlige sager. Det forsøger hun så ved at oversælge et samarbejde med Norge og Sverige.

Det vælger TV 2 at hjælpe Bramsen med, ved at redigere i overskriften. En overskrift de fleste læser uden at kigge på indholdet i artiklen.

Så nemt får man et statsmedie til at lave spin og mikrofonholderi.

Deltag i debatten på Facebook og Twitter. Du kan også indsende debatindlæg her.

LÆS OGSÅ