NYHED

Berlingske: tilhængere af Inger Støjberg er hjernevasket

Medierne har blandt andet kaldt Inger Støjberg for dum, sammenkædet hende med Men In Black. Nu går journalisterne også efter hendes støttere.
Tilhængere af Inger Støjberg er hjernevasket

Kristi Himmelfartsdag havde Støjberg inviteret alle, der havde støttet hende i forbindelse med hendes afsoning af de 60 dage, hun fik ved rigsretten, til takkefest.

Omkring 1500 valgte at møde op i Hadsund og fik bl.a. mulighed for at få taget et billede med Inger Støjberg og høre den tidligere venstre-kvinde holde en tale, hvor hun takkede for den store støtte.

Medierne var selvfølgelig også mødt op, og som ventet kunne journalisterne ikke skjule deres bias mod Inger Støjberg og hendes tilhængere.

Mediernes bias og vinkling

I en artikel af journalisten Cathrine Bloch fra Berlingske kunne man bl.a. læse følgende sætning:

Og på et slot i en nordjysk fjordby troede de på alt, hvad hun sagde

Berlingske
Berlingske kunne lige så godt have skrevet, at alle de fremmødte var hjernevaskede zombier.

At man som journalist omtaler selvstændig tænkende mennesker på denne nedladende facon, afslører kun den konstante vinkling og bias hos medierne.

Berlingske vinkling på Inger Støjberg’s takkefest er den sædvanlige man altid ser, når medierne skal dække højrefløjen og Inger Støjberg.

Medierne beskriver indirekte, ja nogen gange direkte, højrefløjens vælgere som nikkedukker, som mindrebegavede mennesker, som er lette at kontrolere.

Journalister beskriver gerne mange danskere som nogle uvidende, fremmedfjendske og latterlige persontyper.

Men når det kommer til stykket, så udstiller journalisternes vinkling og bias kun journalisterne selv.

Inger Støjberg er dum

Vi har før set, hvordan de knaldrøde medier har leveret en skandaløs dækning af Inger Støjberg og hendes tilhængere og støttere.

Som da mediet Den Uafhængige kaldte Inger Støjberg for dum. Sandheden om den uafhængige er, at de er tæt tilknyttet venstrefløjen.

Berlingske har også før leveret og afsløret en kæmpe bias mod Støjberg. Det skete da deres journalist Troels Heeger valgte fuldstændig udokumenteret at kæde Støjberg sammen med Men In Black.

Flere journalister har været ude at rose den vinklede historie fra Berlingske i stedet for at forsvare fagets troværdighed. 

Det drejer sig blandt andre om journalisten Jens Ringberg, der er ansat på statsmediet Danmarks Radio. Han roser journalist Cathrine Bloch og skriver i et tweet:

Du er sgu også god til at fortælle historier, Bloch! Dejlig reportage.

Jens Ringberg, Danmarks Radio

Journalister og medier forstår ikke deres manglende troværdighed. Vi er mange der ikke forstår, at journalister vil ødelægge eget fags rygte.

Læs vores tema om de danske medier her, og se med her, hvor vi afslører danske journalisters tilknytning til de røde partier.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ