NYHED

Top 5 i 2021 – Årets mest læste indlæg på Danmarks Fremtid

I aften siger vi farvel til 2021 og velkommen til 2022. 2021 har været et travlt politisk år. Her får I årets mest læste indlæg. Godt nytår.
2021 Top 5 - Årets mest læste på Danmarks Fremtid

Spørger man alle, der interesserer sig for og arbejder med dansk politik, så vil de nok sige, at 2021 har været et helt exceptionelt år. 

Med afgørelsen i Inger Støjberg’s rigsret, der desværre gav den tidligere udlændingeminister en dom på 60 dages fængsel, og en minkskandale med Mette Frederiksen i spidsen, har der været rigeligt at debattere og skrive om. 

Desværre, fordi Inger Støjberg blev dømt ud fra andre standarder end andre politikere og ministre. Det kan du læse mere om her.

Derfor kommer det heller ikke som den store overraskelse, at det mest læste indlæg på DanmarksFremtid.dk i 2021 er indlægget med titlen “Lighed for loven: Støjberg vs Frederiksen“.

Lighed for loven - Støjberg - Frederiksen - rigsret
Afgør partifarve om du bliver stillet for en dommer?

I årets mest læste indlæg stillede vi spørgsmålet om der egentlig er lighed for loven i Danmark? Om partifarve og holdninger afgør om man bliver stillet for en dommer og dømt?

I 2021 fik vi halvdelen af svaret. Inger Støjberg blev dømt. I 2022 får vi at se, om Mette Frederiksen og kumpaner bliver stillet for en rigsret og dømt for deres grundlovsbrud.

Godt nytår og tusind tak

På årets sidste dag vil vi her på Danmarks Fremtid gerne ønske vores mange læsere godt nytår og sige tusind tak for opbakningen i 2021.

Det har været helt uvirkeligt at opleve den opbakning som I har givet os. Ikke nok med at vi nu er oppe på ca. 30.000 unikke læsere om måneden, mange vælger også at støtte driften af Danmarks mest kritiske borgerlige medie via MobilePay.

30.000 besøgende på Danmarks Fremtid
Tusind tak

Den store opbakning forpligtiger os til at yde en endnu større indsats i 2022.

Vi arbejder allerede på nye tiltag og det er næsten sikkert, at vi i det nye år vil kunne opleves fast på et større landsdækkende dansk medie. 

Vi ser frem til at bringe jer flere nyheder og debatindlæg i 2022.

Fra borgerlige til borgerlige – borgerlige der vil Danmark.

Godt nytår

Finne Edtwodth, chefredaktør.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ