NYHED

Tørklædeforbud i skolerne er frihed

Kommission nedsat af regeringen foreslår tørklædeforbud i skolerne. Pigers frihed skal sættes før misforstået tolerance og religiøs underkastelse.
Tørklædeforbud i skolerne er frihed - Islam
Kommissionen for den glemte kvindekamp, der er nedsat af regeringen, anbefaler blandt andet at forbyde piger at bære hovedtørklæde i grundskolen. Altså ikke gennem hele skoleforløbet, kun grundskolen.

Desværre er der i nogle minoritetsetniske miljøer problemer med, at helt unge piger er i konstant risiko for at kaste skam over familien, hvis de er sig selv og ikke underlægger sig en æresrelateret social kontrol. Det begrænser pigerne i at leve det liv de vil og det er ikke i orden.

Kommissionen for den glemte kvindekamp
Religiøs ekstremisme uanset form skal bekæmpes, særligt når der er børn involveret. Så derfor burde alle bakke op om forbuddet. Men som sædvanlig er det politisk korrekte kor ude at smide racistkortet, påstå at et tørklædeforbud er tvang.
At lade små piger slippe for kvindeundertrykkelse, hjernevask og social kontrol har intet med tvang at gøre,  intet at gøre med racisme og hudfarve, men alt at gøre med frihed og bekæmpelse af religiøs ekstremisme.
Det er på tide, at partierne på venstrefløjen begynder at tænke på barnets tarv frem for de stemmer, de kan hente i radikaliserede (findes der andet) moskeer.

Pigerne stopper bare i skolen

Modstanderne af tørklædeforbuddet bruger blandt andet som argument, at pigerne vil blive trukket ud af skolerne af deres forældre, hvis de ikke må fremvise forældrenes religiøse symboler.
Men lige præcis det ‘argument’ bekræfter jo netop, at der er tale om religiøs indoktrinering og hjernevask af pigerne. Det bekræfter, at forældrene sætter deres religion over deres egne børns fremtid og frihed.
Tvangsfjern pigerne fra deres religiøse ekstremistiske forældre, hvis pigerne udebliver fra skolen. Vi skal ikke have endnu flere generationer af efterkommere af migranter, der bliver opdraget i et lukket ekstremistisk miljø. Som ikke integreres i det danske samfund. Det er ikke danskerne, der skal integrere sig i Islam.
Og som altid, når debatten drejer sig om islams offermentalitet og ekstremisme, så er der ingen der holder på forældrene. Hvis de hellere vil leve i et samfund, som dikteres af forældrede religiøse påbud, så står det dem frit for at rejse til disse lande. Det er sjovt nok de selvsamme lande forældrene til mange af pigerne er “flygtet fra”.

Racismekortet og løgn

Der gik ikke mange sekunder, fra kommissionens forslag om tørklædeforbud blev lækket, til offermentalitet og racistkort fra muslimer og politikere på venstrefløjen spredte sig på de sociale medier.
Når debatten falder på Islam og muslimer kan man altid forvente, at Frie Grønne’s ekstremistiske leder Sikandar Siddique smider racistkortet. Det gjorde han også i går aftes, hvor han sammenlignede et tørklædeforbud med voldlige overfald på gaden:
Det er tydeligt, at modstanderne af et tørklædeforbud mangler argumenter. Det hørte man blandt andet her til morgen, hvor Sofie Carsten Nielsen hos P1 Morgen i forsvar for Islams tørklæde påstod, at piger i nogen indremissionske miljøer skal have langt hår. Problemet med den påstand er bare, at det er en direkte løgn.
Også Enhedslistens Pernille Skipper har været ude at smide offerkortet. I et tweet påstår hun, at der er tale om fordomme mod muslimer. Men der er jo netop ikke tale om fordomme. Muslimske piger tvinges til at gå med tørklæder, fordi deres religion og forældre forlanger det. Det er sådan set fakta.
Pernille Skipper påstår også, at et tørklædeforbud intet godt vil gøre for ‘sammenholdet og forståelsen i vores land.’  Men hvad Skipper og andre på venstrefløjen igen glemmer er, at det netop er den religiøse ekstremisme, der skaber parallelsamfund i Danmark.

Omskæring

Et tørklædeforbud er et lille skridt på vejen til at redde små piger fra religiøs mishandling, hjernevask og social kontrol. Men mens man vil beskytte pigerne, så svigter man fortsat de små drenge.
Socialdemokratiet har været ude at bakke op om forslaget om tørklædeforbud. Men det kunne være interessant at høre socialdemokraternes forklaring på, hvorfor de gerne vil stemme for et tørklædeforbud, men stemmer nej til at gøre omskæring, mishandling af små drenge, ulovligt.
Når centrum-venstre og resten af de politisk korrekte naive ser bort fra deres egne normale holdninger til kvindeundertrykkelse, bare fordi Islam er involveret, så er de igen ekstremisternes skødehunde.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ