Danmarks Fremtid
NYHED

Tørklædeforbud: PlanBørnefonden forsvarer religiøs børnemishandling

PlanBørnefonden, der siger de kæmper for at give børn en bedre fremtid, bakker op om religiøs undertrykkelse og social kontrol af muslimske piger.
Tørklædeforbud - PlanBørnefonden forsvarer religiøs børnemishandling - Islam - børnemishandling
Torsdag kom det frem, at Kommissionen for den glemte kvindekamp, der er nedsat af regeringen, blandt andet anbefaler  at forbyde piger at bære hovedtørklæde i grundskolen. Altså ikke gennem hele skoleforløbet, kun grundskolen.
Det skal ske for at sikre de muslimske piger en bedre integration i Danmark, sørge for at de kommer ud af religiøs ekstremistisk hjernevask og social kontrol.
At Religiøs ekstremisme uanset form skal bekæmpes, særligt når der er børn involveret, burde være noget alle frie individer og selvstændig tænkende mennesker burde bakke op om.
Men som sædvanlig er medier, resten af centrum-venstre og det politiske korrekte kor, ude at råbe op om antimuslimsk statslig racisme og forskelsbehandling.

Mediernes dækning af Islam

Som altid, når det drejer sig om Islam og dens religiøse ekstremisme, er medierne ude i et forsvar for ideologiens mærkværdigheder. DR Nyheder forsøger i en artikel, at overbevise danskerne om, at det er pigerne selv, der beslutter, om de skal bære tørklædet.

Statsmediet har blandt andet fået denne udtalelse fra gymnasieeleven Aala Batran, der mener, at det er helt frivilligt, at hun bærer det muslimske tørklæde:

Det var mit eget valg. Der er ingen, der bestemmer over os og siger: "I skal"

Men der er ikke tale om, at pigerne vælger selv. Islam vælger for dem, befaler dem at bære tørklædet. Når pigerne gennem et helt liv er opvokset i et miljø, der sætter Islam over deres egen frihed og fremtid, så tror de til sidst på budskabet. Så er de til sidst hjernevasket nok til at tro på, at det er noget, de selv beslutter.

PlanBørnefondens opbakning

Når Islam er indblandet, så ser centrum-venstre, resten af koret af de politisk korrekte, pludselig bort fra deres egne normale holdninger. Specielt når det gælder kvindeundertrykkelse og børnemishandling. Også i debatten om tørklædeforbuddet.
Tag for eksempel Dorthe Petersen, der er CEO for PlanBørnefonden. En fond der selv skriver, at de ‘arbejder langsigtet i verdens mest skrøbelige og udsatte områder for at give børn og unge en bedre fremtid’.
Men hvordan kan religiøs indoktrinering og social kontrol være med til at sikre børn en bedre fremtid? Det skal man være CEO for PlanBørnefonden for at mene.
Twitter har Dorthe Petersen henvist til føromtalte DR Nyheder’s artikel om de muslimske gymnasiepigers påstand om, at de bærer tørklæde, fordi de selv har lyst. Ikke fordi de er blevet indoktrineret af Islam, moskeen og deres forældre. En påstand som CEO for PlanBørnefonden altså bakker op om.
PlanBørnefonden vælger altså, i ren misforstået tolerance til ideologien Islam, at acceptere, at religion og kvindeundertrykkelse skal ødelægge muslimske børns fremtid. Fonden vælger direkte at acceptere religiøs mishandling af børn.
Det kan ikke komme som den store overraskelse, at formanden for PLanBørnefonden bestyrelse er dronningen af politisk korrekthed, Stine Bosse, der blandt andet har kaldt en vejrudsigt for racistisk og sammenlignet flygtningelejre med nazisternes KZ-lejre.
PlanBørnefonden lever blandt andet af donationer. Men organisationen fik i 2021 også 87.600.000 skattekroner i støtte. Danskernes skattepenge bliver altså brugt til at forsvare religiøs kvindeundertrykkelse, hjernevask og indoktrinering.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ