NYHED

Trine Bramsen efterlyser islamister der vil til Danmark

Ikke nok med at Trine Bramsen og regeringen svigter danske soldater og embedsfolk, nu efterlyser de også islamister, der vil til Danmark.
Trine Bramsen omfavner islamister

Det sejler for den socialdemokratiske forsvarsminister og resten af regeringen. I går fortalte vi, at regeringen fester og slapper af, mens danske soldater sætter livet på spil, og i dag er forsvarsministeren så ude at efterlyse islamister, der gerne vil til Danmark.

Twitter skriver Forsvarministeriet, Trine Bramsen’s ansvar, følgende:

“If you are have been employed by or worked with Danish Armed Forces as interpreter URGENTLY contact Danish Authorities if you need to be evacuated out of Kabul to Denmark. The contact point is: Interpreters@mil.dk. You must reach out NOW and we will do our best to assist.”

At regeringen ligefrem er ude at efterlyse flere tilhængere af islam, endda islamister, de kan importere til Danmark, siger alt om regeringens spin, når det gælder udlændingepolitiken.

Regeringens endnu rødere støttepartier, der gerne agerer marionetdukker for regeringen, er ude at meddele, at der bare skal importeres på livet løs.

Afghanistans islamister

For når man vælger at importere afghanere til Danmark, så vælger man altså også, at importere islamister, der ikke vil demokrati, der ikke vil frihedsrettigheder.

Ordbogens definition er følgende:

“At være islamist indebærer ud over en personlig religiøs identitet som muslim, at man samtidig ønsker en islamisk stat baseret på islamisk ret”

Islam er Islam
Islam er Islam

Og når man så ser på, at 99 procent af afghanerne vil have sharia, så er det jo åbenlyst , at det er islamister man vælger at importere til Danmark.

Trine Bramsen skal gå af

Mange vil komme med det tåbelige argument, at det er afghanere, der har hjulpet Danmark. Nej, det er afghanere, der har påtaget sig et godt betalt – efter standarden i Afghanistan – job.

Det er afghanere, som ikke vil det danske demokrati, og derfor ikke skal her til.

Ikke nok med at forsvarsminister Trine Bramsen ikke passer sit arbejde, hun svigter også Danmark ved at importere antidemokrater, der på sigt vil betyde en sikkerhedsrisiko for Danmark.

Forsvarsministeren bør tage sit tøj og gå. Sammen med resten af regeringen.

Deltag i debatten på vores Facebook side.

LÆS OGSÅ