Danmarks Fremtid
NYHED

(Parti)Soldaterne er sendt i byen for at forsvare Trine Bramsen

Tom Block, der er formand for HKKF – Hærens Konstabel- og Korporalforening, forsvarer i dag, i Berlingske, Forsvarsminister Trine Bramsen, efter hun den seneste tid har været under angreb for hendes ledelsesstil og hån af forsvaret.

Under angreb fra bl.a. andre fagforeninger, der repræsenterer militærpersonale.

Men repræsenterer Tom Block sine medlemmer, eller repræsenterer han Socialdemokratiet, og er sendt i byen som en lejesoldat?

Socialdemokraten Tom Block

Tager man og laver en hurtig baggrundstjek på Tom Block, dukker der vigtig information op.

På hjemmesiden for Socialdemokratiet i Slagelse står der f.eks. følgende:

“Jeg hedder Tom Block Larsen, og jeg er Slagelsekredsens nye, socialdemokratiske folketingskandidat. Jeg bor i Sørbymagle med min familie og arbejder som soldat på Antvorskov Kaserne.
Fagbevægelsen har altid betydet meget for mig. Lige siden jeg blev valgt som tillidsmand første gang i 1999 har jeg været dybt engageret i det faglige arbejde. Den dag i dag er jeg formand og fællestillidsrepræsentant i Slagelses afdeling af Hærens Konstabel- og Korporalforening, ligesom jeg sidder i bestyrelsen i LO-Midtsjælland.”

Tom Block er altså en socialdemokrat, der forsvarer en anden socialdemokrat, nemlig Socialdemokrat og Forsvarsminister Trine Bramsen.

Tom Block forsøger på Twitter at spinne sig ud af hans tilhørsforhold til Socialdemokratiet. Han skriver bl.a.:

“Folketingskandidat har jeg så ikke været i over et år. Men ja, jeg har en stærk faglig profil, og kæmper for de emner der er vigtige for HKKF’s medlemmer, og det er bla. Fastholdelse, rekruttering, seniorpolitik og FM (ISS) Det er område der rammer vores medlemmer hver eneste dag”

Medierne glemmer kildekritik

Men hverken den socialdemokratiske partiavis Netavisen Pio eller Berlingske gør opmærksom på forbindelsen mellem Trine Bramsen og Tom Block.

Begge aviser modtager mediestøtte.

Læs mere om Netavisen Pio her.

Vi har bedt både Berlingske’s chefredaktør Tom Jensen og Berlingskes debatredaktør, Pierre Collignon, om en kommentar.

LÆS OGSÅ