NYHED

Afsløring: TV 2 News EU høring i lommen på Socialdemokratiet

TV 2 News brugte her til aften, i en høring om EU forsvarsforbeholdet, en ekspert fra tænketank styret af blandt andre Socialdemokratiet.
TV 2 News EU høring i lommen på Socialdemokratiet

Læs hele vores EU dækning i vores Tema “EU elitens fallitbo“.

Valgkampen om ja eller nej til afskaffelse af EU forsvarsforbeholdet er i fuld gang, det samme er mediernes dækning. 

Her onsdag aften har TV 2 News sendt en høring om forsvarsforbeholdet direkte fra Dokk1 i Aarhus. Der var inviteret eksperter og politikere til at debattere om danskerne skal sige ja eller nej til mere EU.

Men hvad TV 2 News ikke fortalte var, at deres EU dækning, aftenens høring, var og er smurt godt og grundigt ind i Socialdemokratiet.

Eksperter og kanalens egne journalister har tætte forbindelse til regeringspartiet. Et socialdemokrati der kæmper en kamp med alle midler for at få et ja til den kommende afstemning. 

Tænketank har Socialdemokrat i spidsen

Under aftenens høring kunne danskerne bl.a. stille direkte spørgsmål via eksperter, der sad klar på TV 2’s hjemmeside.

TV 2 News EU høring Atlantersammenslutningen

En af eksperterne var Lars Bangert Struwe, der er generelsekretær i tænketanken Atlantsammenslutningen.

Atlantsammenslutningen præsenterer sig selv som en sikkerhedspolitisk tænketank, der arbejder for at skabe debat om aktuelle udenrigs-, forsvars- og sikkerhedspolitiske emner.

Kigger man nærmere på tænketanken og folkene bag, så kommer der nogle overraskende navne frem. Formanden for bestyrelsen er John Dyrby Paulsen, der er Socialdemokratisk borgmester i Slagelse Kommune.
Et andet bestyrelsemedlem kommer sørme også fra et EU venligt parti, nemlig Venstre’s Peter Juel-Jensen.

TV 2 News har altså valgt at bruge en ekspert fra en Tænketank, der styres af bl.a. de to store EU venlige partier, Socialdemokratiet og Venstre. At statsmediet ikke selv kan se, at der er tale om et habilitetsproblem, og at det kan skade kanalens ry, er ganske enkelt en gåde. Måske regner man med, at man ikke bliver afsløret.

Socialdemokratiske medarbejdere hos TV 2

Men det er ikke kun de brugte eksperter, der har tætte forbindelser til bl.a. Socialdemokratiet. Også TV 2 Danmarks egne folk kan forbindes til regeringspartiet.

Værten på TV 2 News, Søren Lippert, der så sent som i dag interviewede Forsvarsminister Morten Bødskov, er tidligere svindelanklaget kandidat for Socialdemokratiet. Noget TV 2 News ikke informerer om.

Du kan læse mere om Forsvarsminister Morten Bødskov her, hvor vi fortæller, hvordan han manipulerer i debatten om EU forsvarsforbeholdet.

TV 2 News tidligere politiske redaktør, nu chefredaktør på TV 2 Nyhederne, Thomas Funding, har også tætte forbindelser til Socialsdemokratiet. Han har tidligere været valgt byrådsmedlem i Odense for partiet.

Vi har her på Danmarks Fremtid dækket, hvordan Thomas Funding har fået slettet et kritisk tweet fra en anden journalist vendt mod regeringen. Det kan du læse mere om her

Det er altså tydeligt, at der er tætte forbindelser mellem TV 2’s EU dækning, nyheder generelt, og så Socialdemokratiet, Man skulle ellers tro, at partiet havde nok i deres skatteyderstøttede partiavis, Netavisen Pio.

Der er tale om en regulær demokratisk skandale, når vi har et statsmedie som TV 2, der er i lommen på Socialdemokratiet, et parti der har regeringsmagten i Danmark. 

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ