NYHED

TV 2 News leverer Fake News til Socialdemokratiets kongres 2021

I dag afholder Socialdemokratiet Kongres i Aalborg. I den forbindelse forsætter TV 2 News mikrofonholderiet for partiet. Krydrer det med Fake News.
TV 2 News Fake News Socialdemokratiets kongres 2021 v2

I dag er der godt travlt i dansk politik. Både Socialdemokratiet, Radikale Venstre, Konservative Folkeparti og Dansk Folkeparti har indkaldt partimedlemmerne til kongresser og årsmøder. Hos Tv2 News vælger man at bruge dagen på at leverer Fake News for ikke bare Socialdemokratiet, men hele rød blok.

En dag som i dag burde være et festfyrværkeri for demokratiet, men på grund af medier og spin ender dagen ud med at vise alt, hvad der er galt med dansk politik og danske medier.

Fake News for Socialdemokratiet

I løbet af morgenstunden har TV 2 News varmet op til alle de 4 partiers forsamlinger i dag. Som det første indlæg i timenyhederne har statsmediet valgt at bringe et indslag med titlen “Regeringspartiet har medvind viser meningsmålingerne“.

TV 2 News leverer Fake News
Fra TV 2 News

Vi har som dokumentation valgt at bringe et billede taget fra udsendelsen, selv om det strider mod rettigheder. Vi tager gerne kampen for at vise sandheden.

Studieværten forsætter med at fortælle, at det ser godt ud for både Mette Frederiksen, Socialdemokratiet og resten af rød blok.

Men hvad har de seneste målinger rent faktisk sagt om dansk politik, om partiernes styrke og styrkeforholdet mellem rød og blok blok?

Onsdag den 15. september 2021 bringer B.T. en meningsmåling med titlen “Ny måling: Rød bloks forspring smuldrer”.

Her kan man bl.a. læse følgende:

“YouGov har spurgt 1.263 personer, hvad de ville stemme, hvis der var valg i dag. Rød blok får 50,8 procent opbakning, hvor blå blok får 48,0 procent. Så sent som i august var rød bloks forspring betydeligt mere markant. I en helt tilsvarende måling fra YouGov ville 53 procent af danskerne stemme på rød blok. Kun 45,9 procent ville stemme på blå blok.”

Altså haler blå blok end på rød stue, men det vælger TV 2 News altså at kalde medvind til regeringspartiet (Socialdemokratiet) og rød stue.

Man kan desuden også læse følgende i samme artikel:

“Og over en bred kam går de røde partier tilbage fra august. Kun SF stiger fra 7,7 procent til 7,9 procent.”

Hvordan TV 2 News kan få det til at fremstå som medvind for regering og rød stue skal man vist være statsansat journalist for at kunne forstå.

Sandheden om TV 2 News

Men når man ser nærmere på forbindelsen mellem TV 2 News og Socialdemokratiet, så begynder man at forstå lidt om, hvad der sker.

For ikke nok med, at Socialdemokratiet har deres egen partiavis, Netavisen Pio, der støttes med danske skattekroner (som den eneste partiavis), så har regeringspartiet også tidligere kandidater og partifæller godt plantet hos nyhedsmediet og statsmediet TV 2 News.

For som vi tidligere har dokumenteret her på Danmarks Fremtid, så har flere prominente værter, journalister og ledere på kanalen ganske tæt forbindelser til det røde Socialdemokratiet.

Socialdemokratiet påstår godt nok, at danske journalister er efter partiet, men det er et røgslør for at dække over virkeligheden.

Chefen for TV 2 Nyhederne er journalisten Thomas Funding. Hvad TV 2 ikke fortæller er, at Thomas Funding også har været byrådsmedlem i Odense kommune for Socialdemokratiet, hvor han var Borgmester Anker Boyes nærmeste politiske allierede. Han var endda betegnet som kronprins af medierne.

En af TV 2 News helt store profiler er journalisten Søren Lippert, der flere gange har interviewet socialdemokrater, som f.eks. statsminister Mette Frederiksen. Men også her glemmer TV 2 at varedeklarere deres journalister.

Søren Lippert er tidligere kandidat for socialdemokratiet i Frederikssunds Kommune. Han blev valgt, men da der blev rejst tvivl om han overhovedet boede i den kommune, hvor han var valgt, måtte han “trække” sig.

Søren Lippert er også tidligere spindoktor for socialdemokraten Nick Hækkerup, da han var minister i Helle Thorning-Schmidt’s kortvarige regering.

Mikrofonholderi for Radikale Venstre

Ud over at leverer Fake News til støtte for Socialdemokratiet, så har TV 2 News også valgt at holde mikrofonen for journalisters foretrukne parti, Radikale Venstre.

Man videregiver ukritisk Sofie Carsten Nielsen’s spin om stressepidemi og hårdt arbejdsmiljø på Christiansborg. Et tema hun har turneret landet rundt med for at dække over Radikale Venstre’s og hendes eget problem med krænkere.

Tema Radikale Venstres Nedsmeltning

Sandheden er jo, at Sofie Carsten Nielsen og Radikale Venstre er en del af problemet med dansk politik. De lyver og beskytter krænkere og samtidig er man selv en del af den store micro management af danskernes liv og gøren.

Partiet leverer selv dagligt forslag der skal styre danskernes liv, og dermed bidrager de også til de de mange lov og regler der bliver spyttet ud på Christiansborg.

Demokratiets dag afløst af hån af demokratiet

I dag skulle have været en fest dag for det danske demokrati. Hele fire partier har valgt at samle partimedlemmerne til en politisk debat, første gang efter hele perioden med Covid-19.

Men på grund af Fake News, mikrofonholderi og kvalmende spin, så ender dagen ud med at vise, hvad der er galt med dansk politik og dansk journalistik.

Det hele er en lille indspist familie, hvor journalister og politikere dater og gifter sig på tværs, dog for det meste inden for ghettoen kaldet centrum-venstre.

Vi her på Danmarks Fremtid ønsker alle partierne en god debat i dag. Men husk nu på, at I repræsentere det danske demokrati. I har et kæmpe ansvar. Vis det ved at bekæmpe spin og Fake News.

Det samme gælder de danske journalister. De skal om nogen vogte det danske demokrati, afsløre spin, løgne og misbrug.

Men på grund af en mærkelig opfattelse af journalistik og en svag hukommelse, så ender de ud med at ødelægge eget fag.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Man kan også indsende debatindlæg her.

Info: vi har valgt at sende en klage til seernes redaktør hos TV 2 Danmark over den her form for åbenlys fake news.

LÆS OGSÅ