NYHED

TV 2 News manipulerer i deres dækning af Israel og Hamas

Imens Israel forsvarer sig mod terroristerne fra Hamas er medierne, som statsmediet TV 2 News, i gang med den helt store historieomskrivning og manipulation.
TV 2 News manipulerer i deres dækning af Israel og Hamas v2

Vi har tidligere skrevet om, hvordan de danske medier manipulerer med og udelader fakta i dækningen af Israels kamp mod terroristerne fra Hamas. Denne gang er det TV 2 News der vælger at omskrive historien for at få vinklingen på plads, vinklingen mod Israel.

Statsmediet TV 2 har udgivet en artikel med titlen “Forstå konflikten mellem Israel og palæstinenserne på få minutter”

Problemet er bare, at man som læser ikke får fortalt virkeligheden omkring Israels forsvar mod angrebene fra terroristerne fra Hamas. I stedet får man en omgang historeomskrivning og manipulationer med fakta.

TV 2 News lyver om fakta

F.eks. kan man i artiklen læse følgende afsnit:

“Palæstinenserne er dagligt blevet udsat for israelske luftangreb, mens den militante organisation Hamas har svaret igen med raketangreb mod mål i Israel”

TV 2 News Lyver
TV 2 News Lyver

Journalisten bag artiklen, David Buch, får det til at lyde som om, at det er Israelerne der først angreb Hamas, Gazastriben, men fakta er, at Israel først angreb, da Hamas begyndte at oplyse nattehimlen over Israel med raketter.

Den 10. maj sendte Hamas langt over 100 raketter ned over Israel og det var først der, at Israels premierminister, Benjamin Netanyahu, sagde, at Hamas havde “krydset en rød linje”, og at der ville komme et “kraftfuldt” svar.

Journalisters had mod Israel

Det er skammeligt at opleve, hvordan de danske medier og journalister manipulerer med fakta, for at få en bestem vinkling på plads, for at få virkeligheden til at “passe” ind i journalisternes egne politiske holdninger.

Har du også oplevet, at de danske medier manipulerer med sandheden for at få den til at passe ind i en bestemt vinkling, en bestemt politisk holdning? Så send også gerne info på kontakt@danmarksfremtid.dk.

LÆS OGSÅ