Danmarks Fremtid
NYHED

Statsmediet TV 2 har udelukket os fra debat på Facebook

Efter at vi har kritiseret TV 2 for deres vinkling og varedeklareret deres journalister, så har de nu udelukket os fra at kommentere på Facebook.
Statsmediet TV 2 har udelukket os fra debat på Facebook

TV 2 skal selvfølgelig ikke slippe for kritik. Link derfor gerne til dette indlæg, når I debatterer på TV 2’s Facebook sider.

Det er ingen hemmelighed, at jeg i længere tid har været kritisk over for statsmediet TV 2, deres dækning og vinkling af dansk, politik? Det koster mig nu en udelukkelse fra at kommentere på TV 2’s nyhedssider på Facebook.

Jeg har blandt andet varedeklareret flere af TV 2’s journalister, som for eksempel chefredaktøren for TV 2 nyhederne, Thomas Funding, der er tidligere socialdemokratisk byrådsmedlem.

Også den højtprofilerede vært på TV 2 News, Søren Lippert, der er tidligere skandaleramt kandidat for Socialdemokratiet, har jeg skrevet om.

Udelukkende for at få en åbenhed omkring journalisters habilitet eller mangel på samme. Journalister og medier forlanger åbenhed af politikerne og erhvervslivet, så må det selvfølgelig også gælde den modsatte vej.

Styret af Socialdemokratiet

I forbindelse med afstemningen om EU forsvarsforbeholdet afslørede jeg, at TV 2 i valgdækningen brugte kommentatorer, der var betalt af EU, samt eksperter, der var styret af Socialdemokratiet.

Og senest har jeg været særdeles kritisk over statsmediets nye dokumentar med titlen “Minkfarmens skjulte smitte“. En dokumentar hvor TV 2 begår direkte karaktermord på minkavlerne og deres familier. Hvor statsmediet prøver at finde en undskyldning for at regeringen kan gå fri af grundlovsbrud.

Medierne skal være kritiske over for magten, er de ikke det, så må andre være kritiske over for medierne. Men kritik er ikke noget journalister håndterer særligt godt.

Censureret på Facebook

I forbindelse med mine kritiske indlæg om TV 2, kommenterede jeg de af statsmediets Facebook opslag, der var relateret til historier, jeg havde skrevet om. 

En kommentar kunne se ud som følgende, bygget op af et citat og så et link til hele indlægget:

Altså ingen hadsk tale, ingen tilsvining af personer i debatten, hverken TV 2, deres journalister eller andre folk, der kommenterer.

Udelukkende en henvisning til indlæg, hvor TV 2’s læsere kunne få en anden vinkel på det, de læste om. Oplysninger til borgerne om vinkling og bias.

Men alligevel blev jeg først udelukket fra at kommentere på TV 2 Nyhedernes Facebook side, og her i løbet af i nat skete det så på TV 2 News Facebook side.

Det er stadig muligt for mig, at se TV 2’s Facebook opslag, at se andres kommentarer, men det er ikke muligt for mig, at slå nye kommentarer op. 

TV 2 censurer aktivt kritiske røster på deres sociale medier. Statsmediet censurer aktivt den kritiske debat om deres dækning.

Er det et demokrati værdigt?

I disse dage dækker TV 2 massivt Folkemødet på Bornholm, lovpriser konstant den demokratiske samtale. Men den demokratiske samtale gælder tilsyneladende kun indtil man bliver kritisk over for statsmediet.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ