Studer Islam i Tyrkiet og få SU

Tag til Tyrkiet for at blive indoktrineret med islam og få samtidig SU med i lommerne. Det er Ane Halsboe-Jørgensen gave til den tyrkiske sultan Erdogan.
Studer Islam i Tyrkiet og få SU v2
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Ikke nok med, at danske skattekroner, via EU, sendes til den tyrkiske islamist og sultan Erdogan, nu viser det sig også, at danske skattekroner sendes til Tyrkiet, så “danskere” kan uddannes i at være fuldblods islamister. Bliv indoktrineret med Islam og få SU.

Under overskriften “Nu kan danske studerende med SU i hånden rejse til Tyrkiet på islam- og kulturuddannelse” skriver Berlingske følgende:

SU til Tyrkiet

“Dansk Tyrkisk Islamisk Stiftelse reklamerer med tyrkisk teologisk uddannelse udbudt af Tyrkiets Direktorat for Religiøse anliggender, i Tyrkiet kendt som Diyanet, og på reklamen står der om uddannelsen i islam og tyrkisk kultur: »Uddannelsen er godkendt i Danmark«.”

Og når uddannelsen er godkendt i Danmark betyder det, at man kan tage SU med ned til Tyrkiet, mens man uddanner sig til at være modstander af det danske demokrati, vores kultur og værdier.

Det er Ulla Kokfelt , der er folketingskandidat og kandidat til kommunalvalget for Nye Borgerlige, der faldt over skandalen på Facebook. Hun skriver bl.a. følgende:

“Vi skal IKKE finde os i at betale til islamiske uddannelser i Tyrkiet over skatten. Ministeren på området kommer nu til at redegøre hvordan regeringen stiller sig i kølvandet på den aktindsigt jeg har modtaget og den korrespondence jeg har haft med Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.”

Islam finansieres af danske skatteydere

Og hun har fuldstændig ret. Det er dybt grotesk og bekymrende, at de danske politikere gang på gang sender danske skattekroner af sted til islamister og islamistiske stater, der kun øsnker en ting: at fjerne Danmark og resten af vesten fra verdenskortet.

Den socialdemokratiske minister, Ane Halsboe-Jørgensen, har sendt hendes ministerium i byen med en udtalelse, der viser, at regeringen er komplet ligeglad. Forsknings- og Undervisningsministeriet mener, at alt er foregået efter bogen.

Vi har også tidligere set, hvordan EU midler, og dermed igen danske skattekroner, går til at beskylde Danmark for at være islamofobisk.

Danskerne er hverken racister, nazister eller islamofobiske. Danskerne har bare fået nok af, at vi gang på gang bliver gjort til grin.

Gjort til grin af vores egne politikere, der igen og igen falder på knæ for islamister.

Deltag i debatten her på Facebook.

Læs også disse indlæg

Flere løgne fra Politiken om forsvarsforbeholdet?

Flere løgne fra Politiken om forsvarsforbeholdet?

Også TV 2 News Presselogen bruger EU betalt kommentator

Også TV 2 News Presselogen bruger EU betalt kommentator

Enhedslisten vil stadig ud af EU

Journalister svigter: Enhedslisten vil stadig ud af EU

Forsvarsforbeholdet sandheden om vetoret og EU-hær

Forsvarsforbeholdet: sandheden om vetoret og EU-hær

En del af disse temaer

Tema EU
Tema Islam - Danmarks Fremtid

Relaterede politikere

Danmarks Fremtid - Fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark

Ane Halsboe-Jørgensen

Læs mere om disse partier

Nye Borgerlige
Socialdemokratiet

Relaterede videoer

Danmarks Fremtid - Fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark

Socialdemokrat og kulturminister Joy Mogensen stor tilhænger af Islam

Seneste nyheder

Seneste debatindlæg

Seneste videoer

Hadet mod Inger Støjberg (video)

Vi forsætter med daglig optakt til afgørelsen i rigsretten mod Inger Støjberg. I dag om den ondskabfulde tone og had, der er strømmet mod hende.

Inger Støjberg om asyl (video)

Vi forsætter med den daglige optakt til afgørelsen i rigsretten mod Inger Støjberg. I dag giver hun velfærdsmigrant klar besked om asyl: rejs hjem.