NYHED

Udlændingelempelse fra Mattias Tesfaye

Mattias Tesfaye og regeringen serverer endnu en Udlændingelempelse. Man har foræret dansk suverænitet bort til politisk korrekte naive.
Udlændingelempelse fra Mattias Tesfaye

Gang på gang har vi set, hvordan regeringen og udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye har indført den ene nye udlændingelempelse efter den anden, trods lovning til vælgerne før valget om at fastholde og udbygge en stram udlændningepolitik

Indtil nu har det har været bestemt, af et flertal i Folketinget, at flygtninge med midlertidig beskyttelsesstatus skal vente tre år på at få familiesammenføring til Danmark.

Mattias Tesfaye nye udlændingelempelse

Men det har Mattias Tesfaye og regeringen nu ændret på: Fremover kan migranter få familiesammenføring allerede efter to år.

Årsagen? Det skyldes, at politikere som Mattias Tesfaye igen sætter en international konvention over danskernes sikkerhed. Sætter konventionerne over vores kultur og værdier og ikke mindst den danske økonomi.

En nylig dom ved Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol gik nemlig Danmark imod.

Tesfaye udtaler selv i en pressemeddelelse:

“Men jeg er samtidig også lettet over, at det ifølge dommen er muligt at have en 2-årsregel – også selvom antallet af asylansøgere er væsentligt lavere end dengang, vi indførte reglerne”

Det er ren spin. Bl.a. så vi i forbindelse med Afghanistans kollaps, at regeringen åbnede op for sluserne. Og vi vil i den forbindelse se en kollosal stigning i familiesammenførelser.

Rød stue jubler

Som ventet jubler rød stue over, at den danske suverænitet endnu engang er blevet frataget os.

Islamisten og ekstremisten fra Frie grønne, Sikandar Siddique, er en af mange fra venstrefløjen der jubler. På Twitter skriver han følgende:

“Godt at Danmark retter ind efter den Europæiske Menneskerettighedsdomstol og dropper tre års ventetid på familiesammenføring. Men måske skulle vi stoppe op og spørge os selv, hvorfor vi absolut skal finde grænsen for konventionerne.”

Og man forstår jo sådan set godt Frie grønne, For jo flere islamister, tilhængere af Islam, der inviteres til Danmark, jo større stemmetal vil partiet få. Lige nu har partiet store problemer med at lokke folk til.

Blå blok er hykleriske

Imens rød blok jubler over lempelsen, så er det modsat hos blå blok. Her kritiserer flere politikere regeringens egenrådige tilgang til familiesammenføring.

Bl.a. udtaler Mads Fuglede, udlændingeordfører for Venstre, følgende til Jyllands-posten:

“At ministeren lusker det ud, når man ligger på sofaen, er i gang med at slå mave og næsten ikke orker at lave mere revolution i den uge, ligner jo en tanke.”

Det lyder alt sammen meget godt. Men Hvad Mads Fuglede og Venstre ikke fortæller er, at partiet ikke vil melde Danmark ud af de konventioner, der skader Danmark.

Dansk Folkeparti’s formand Kristian Thulesen Dahl er også ude at kritisere regeringen. På Facebook skriver han:

“Regeringen overgiver sig således til Menneskerettighedsdomstolen i Strasbourg uden kamp. Det er helt vildt! Samtidig bryder Mette Frederiksen sit højtidelige løfte fra før valget om, at ændringer af centrale dele af den stramme udlændingepolitik – såsom familiesammenføring – kun ville blive gennemført med et flertal hen over midten.”

Dansk Folkeparti er, sammen med Nye Borgerlige, de eneste partier, der ønsker at tage kampen op mod de internationale konventioner.

Det er på tide at Folketinget indser, at mange af konventionerne er forældede. At de skader Danmarks sikkerhed, kultur, værdier og økonomi. Meld os ud.

..

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også indsende et debatindlæg her. Støt os gerne via MobilePay box25487. Beløbet går til driften af Danmarks Fremtid.

LÆS OGSÅ