NYHED

Udrejsecenter Kærshovedgård: i morgen er midtjyderne glemt

Mattias Tesfaye har meddelt at regeringen dropper udrejsecenter Langeland. Snart har både politikere og journalister glemt alt om Kærshovedgård og midtjyderne.
Udrejsecenter kærshovedgård i morgen er midtjyderne glemt v2

Her sent tirsdag aften har Udlændinge- og Integrationsministeriet, med Mattias Tesfaye i spidsen, meddelt, at man stopper planerne om et udrejsecenter på Langeland. Tilbage står midtjyderne med håret i postkassen og udrejsecenter Kærshovedgård.

I den pressemeddelelse, som Udlændinge- og Integrationsministeriet har sendt ud, står der bl.a. følgende:

“Jeg havde også håbet, at vi kunne aflaste lokalsamfundet omkring Udrejsecenter Kærshovedgård i Midtjylland. Vi synes, at de har løftet en meget stor opgave gennem flere år. Derfor præsenterede vi i sidste uge beslutningen om at etablere et nyt center, så de udvisningsdømte kunne flyttes væk fra Midtjylland”

Komiske Ali’er sendt i byen

Mattias Tesfaye forsøger at sende balladen videre til blå blok, ved at kalde afvisningen af udrejsecenter Langeland for et svigt af midtjyderne.

Venligboerne Langeland mod udrejsecenter
Venligboerne Langeland mod udrejsecenter

Men fakta er, at blå blok allerede har fremvist en model for et nyt udrejsecenter, en plan der blev vedtaget før seneste valg. Planen hed Lindholm. En plan der blev skrottet af Socialdemokratiet, Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti og Radikale venstre.

Lindholm var ikke perfekt. Bl.a. var der forsat mulighed for, at de kriminelle migranter kunne forlade centeret, komme ud blandt frustrerede og bekymrede danskere.

Men det kunne man hurtig have fundet en løsning på. Man kunne nægte migranterne at forlade udrejsecenteret. De har ikke overstået deres straf, da de blev dømt til udvisning, men forsat er i Danmark.

De socialdemokratiske partisoldater, med Rasmus Stoklund i spidsen, er her til aften sendt i byen som en hær af komiske Ali’er, der nu forsøger at skubbe hele sagen over på blå blok. Det viser, at regeringen er desperat efter at finde en løsning på at komme ud af orkanens øje.

Udrejsecenter Kærshovedgård

Tilbage står en række frustrerede og bange beboere i nærheden af udrejsecenter Kærshovedgård. De står forsat med de konsekvenser, som et udrejsecenter i baghaven giver.

Det giver ikke bare usikkerhed, dårlige muligheder for at sælge sin bolig, men også en stigning i tyverier mv.

Det mindste politikerne nu kunne gøre, indtil man finder en ø eller får taget sig sammen til at sende kriminelle migranter ud af landet, er, at spærre de kriminelle migranter inde, nægte dem udgangstilladelse.

Men politikerne sætter igen forældede internationale konventioner over danskernes sikkerhed.

Om et par dage har både politikere og journalister glemt alt om udrejsecentre, glemt alt om midtjyderne, der dagligt må leve med konsekvenserne af en forfejlet naiv politisk korrekt politik.

Om et par dage har politikerne igen glemt alt om virkeligheden.

Smid en kommentar herunder, eller deltag i debatten på Facebook.

LÆS OGSÅ