Udrejsecenter Langeland: SF viser venstrefløjens hykleri

Med SF opbakning til blå bloks beslutningsforslag mod Udrejsecenter Langeland, afslører Socialistisk Folkeparti deres egen og venstrefløjens hykleri.
Udrejsecenter Langeland SF viser venstrefløjens hykleri
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Udrejsecenter Langeland bliver måske ikke til noget alligevel. En samlet blå blok har torsdag eftermiddag fremsat et beslutningsforslag der pålægger regeringen straks at standse planlægningen af Udrejsecenter Holmegaard på Langeland og i stedet indkalde Folketingets partier til drøftelser af de mulige placeringer af et kommende udrejsecenter.

Blå blok har sikret sig et flertal, da også Socialistisk Folkeparti bakker op om forslaget. Gruppeformanden for Socialistisk Folkeparti, Jacob Mark, skriver på Twitter følgende:

“Regeringen har uden varsel eller politisk proces besluttet at placere et udrejsecenter for kriminelle udlændinge på Langeland. Langeland som i forvejen tager socialt ansvar og som lever af turisme. Det er en tåbelig ide, og SF stemmer selvfølgelig for at få det stoppet #dkpol”

SF afslører venstrefløjen

Hvordan kan det være, at Socialistisk Folkeparti pludselig går med en samlet blok blok, når det gælder migrantpolitik? Socialistisk Folkeparti der konstant er ude at fordømme blå bloks politik på migrant området?

Forklaringen finder man hurtig, hvis man kigger nærmere på Langeland kommune, eller rettere sagt, hvem der er borgmester i kommunen.

Det er SF’eren Tonni Hansen.

Samme Tonni Hansen, der i 2019, ikke havde noget problem med at få et udrejsecenter til Langeland:

“Hvis man fra ministeriet eller andre operatørers side ønsker det, så går vi selvfølgelig gerne i dialog. Og ja, vi har kapacitet til at kunne løfte den her opgave”

Når konsekvenserne af SF’s, og resten af centrum-venstres, migrant politik pludselig får betydning for SF’s egen stemmer, så vågner man op.

SF afslører sin egen og venstrefløjens konstante hykleri og dobbeltmoral, når det gælder migranter. Man vil gerne importere flere, beholde flere, da det giver mere stemmekvæg. Men man vil ikke selv rammes af konsekvenserne.

Udrejsecenter Langeland

Selv om der nu er et politisk flertal, så kan udrejsecenter Langeland sagtens blive til noget. Beslutningen er ren administrativ og kræver ikke et flertal i Folketinget. Derfor kan regeringen (Socialdemokratiet) sagtens forsætte med planerne.

Forsætte med at flytte udviste kriminelle fra et sted i Danmark til et andet sted.

Kriminelle der for længst skulle være smidt ud af Danmark, eller i det mindste være spærret inde uden nogen form for adgang til resten af Danmark.

Hvad synes du om SF’s udmelding? Smid en kommentar herunder eller deltag i debatten på Facebook.

Læs også disse indlæg

Migranter i Sandvad beskyttes danskere ved kærshovedgård svigtes

Migranter i Sandvad beskyttes danskere ved kærshovedgård svigtes

Nej alle har ikke ret til at være her

Nej, alle har ikke ret til at være her!

Enhedslisten vil kvæle debat om Kærshovedgård

Enhedslisten vil kvæle debat om Kærshovedgård

Politiken kaldte politiet for racister rapport var fuld af fejl

Politiken kaldte politiet for racister: rapport var fuld af fejl

En del af disse temaer

Tema Udrejsecenter Langeland
Tema Islam - Danmarks Fremtid

Relaterede politikere

Danmarks Fremtid - Fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark

Jacob Mark

Læs mere om disse partier

Socialistisk Folkeparti
Socialdemokratiet

Seneste nyheder

Inger Støjberg skal frikendes

I går var sidste dag i skueprocessen kaldet rigsretten mod Inger Støjberg. En rigsret der slet ikke skulle være startet. Inger Støjberg skal frikendes.

Seneste debatindlæg

Seneste videoer

Kritiske spørgsmål? Lev med det

I folketingets spørgetime viser Mette Frederiksen igen sin arrogance og sit magtmisbrug. Kritiske spørgsmål får hende til at lukke ned.

Politiken lyver om vold mod kvinder

Nye Borgerlige’s parodi på DR Detektor, Reflektor, har kigget nærmere på mediernes dækning af debatten om vold mod kvinder. Politiken bliver her afsløret i den