Danmarks Fremtid
NYHED

Uffe Elbæk’s hyleri om debattonen udstiller venstrefløjen

Uffe Elbæk fra Frie Grønne skælder ud over tonen i den politiske debat, bruger udtryk som højreradikale voldsparate og højreradikal mobilisering.
Uffe Elbæks hyleri om debattonen udstiller venstrefløjen - Frie Grønne - Debat
Dagen efter, at forfatteren Salman Rushdie blev angrebet af en tilbeder af Islam, noget som Sikandar Siddique har været fuldstændig tavs omkring, valgte stifteren af Frie Grønne, partihopperen Uffe Elbæk, i flere tweets, at gå til til angreb på højrefløjen i Danmark, beklage sig over debattonen.
Uffe Elbæk holdt sig absolut ikke tilbage, gik til angreb med sætninger som “højreradikale voldsparate borgere” og “aktuelle højreradikale mobilisering”, som du kan se herunder. Klik på billederne for at gå til de originale tweets.
Det er ikke første gang, at politikere fra Frie grønne, venstrefløjen som helhed, er ude at ynke over debattonen, beskylde højrefløjen for at opfordre til vold, hærværk og trusler. Og vi kender efterhånden alle til Frie Grønne’s udvanding af racist og nazist begreberne.
Men som altid, når venstrefløjen spiller hellig, belærer andre, så tager det ikke mange sekunder at afsløre rød stue i hykleri og dobbeltmoral.

Debattonen

Uffe Elbæk starter i hans mange tweets ud med at beklage sig over, at sproget, altså debattonen, konstant bliver skærpet på de sociale medier.
I maj kunne vi her på Danmarks fremtid fortælle, hvordan Frie Grønne’s folketingskandidat Elise Bjerkrheim sammenlignede politiske modstandere, som Pia Kjærsgaard og Pernille Vermund, med den mørkeste ondskab, flettede modstandere sammen med nazismen. Er det at løfte tonen i debatten, Uffe Elbæk?
Et er Uffe Elbæk’s hyleri over debattonen, som vi altså hurtigt kunne afsløre som rent hykleri, noget andet er beskyldninger vendt mod højrefløjen om blandt andet voldsparathed. For ser man nærmere på den virkelige verden, ikke Uffe Elbæks fantasiverden. så afsløres det hurtigt, at volden, hærværket og truslerne i Danmark primært kommer fra den fløj, hvor Uffe Elbæk selv hører hjemme.

Hærværk og trusler på grund af job

Så sent som i dag (søndag) kunne man på Linkedin finde et opslag fra Jeppe Veibel Jensen, der er ansat hos Nye Borgerlige. Her kunne man blandt andet læse, hvordan venstrefløjen har sendt ham trusler, har begået hærværk mod både hans postkasse og hans bil.
Men det er ikke kun yderliggående venstrefløjsaktivister, der truer borgerlige / højrefløjen på grund af deres arbejde. Socialdemokratiets de facto partiavis, Netavisen Pio, med socialdemokraten Niels Jespersen ansat som chefredaktør, har det med at kontakte folks arbejdgivere, udelukkende fordi de er borgerlige.
Så sent som ved kommunalvalget i 2021 så man, hvordan Nye Borgerliges valgplakater blev vandaliseret i København. Og med ord som racist skrevet hen over plakaterne, så er hærværket med 200 procents sikkerhed begået af venstrefløjen.
Altså det samme racistkort som Frie Grønne’s stifter, Sikandar Siddique, konstant smider om sig med. Man kunne få den mistanke, at nogen fra partiet kan være blevet inspireret til at begå hærværk.

Brandstiftelse

Man kan spørge Uffe Elbæk om, hvem det er, der gang på gang sætter de danske gader i brand, hvem det er, der konstant opfordrer til vold, hærværk og trusler? 

I USA har demonstranter brændt mindst én politistation i Minneapolis af, efter drabet på George Floyd. Det er godt. En proportionel og effektfuld aktion. Når politiet konsekvent slagter sorte mennesker, mens myndighederne mere eller mindre ser passivt til, bør befolkningen selvfølgelig tage skeen i egen hånd – og stoppe politiet. Det er altså godt, at politistationer brændes af. Men det er ikke nok

Den nuværende røde socialdemokratiske regering har for eksempel intet problem med at benytte sig af den stærkt venstreorienterede Jens Philip Yazdani, selv om han flere gang har hyldet brandstiftelse. Han mener endda, at brandstiftelse ikke er nok.

Folkevalgte med domme

Det er dybt komisk at Uffe Elbæk beskylder højrefløjen for at være “voldsparate borgere”, når man ser på, hvem det er, der vælger personer, der har begået politisk vold og hærværk, ind i det danske Folketing.
For et af de mest kendte eksempler er Enhedslistens chefideologi, Pelle Dragsted, der tidligere har sat i Folketinget og igen er opstillet.
Altså samme Enhedslisten der ingen problemer har med at samarbejde med voldelige organisationer som Socialistisk UngdomsFront, der ingen problemer har med at benytte hærværk for at nå deres politiske mål.
Så når Uffe Elbæk går i gang med at hyle op om debattonen, om højrefløjens såkaldte voldsparate borgere, så udstiller det ikke kun hans eget partis hykleri, men hele venstrefløjens.
Indrømmet. Dette skriv kan godt komme til at lyde som det rene børnehaveniveau, den såkaldte “jamen de andre” argumentation. Men det er på tide, at sandheden om venstrefløjens såkaldte selverklærede tolerance, gode tone og demokratiske forståelse blive fortalt.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her

LÆS OGSÅ