Danmarks Fremtid
NYHED

Grin tilladt: Uffe Elbæk kritiserer Inger Støjberg for partiskifte

Verdensrekordholderen i partiskifte og partistiftelse, Uffe Elbæk, kritiserer på Twitter Inger Støjberg for at skifte parti. Dette er ikke RokokoPosten.
Uffe Elbæk kritiserer Inger Støjberg for partiskifte - DanmarksDemokraterne
Nogen gange falder man over en udtalelse, en kommentar, fra en politiker, hvor man straks tænker, at den kommentar tydeligvis ikke er forfattet af en spindoktor, der har brugt timer, og masser af skatteyderbetalte arbejdestimer, på at optimere kommentaren, tjekke den for mulig shitstorm.
Sådan en udtalelse leverer Folketingsmedlem Uffe Elbæk i dag på Twitter. Elbæk udbryder nemlig “Hørt. Hørt. Hørt” til et tweet fra den socialdemokratiske chefredaktør for A4 Medier, Kristian Madsen, som kritiserer Inger Støjberg for sit partiskifte:
Altså samme Uffe Elbæk, der indtil videre har været medlem af partierne Radikale Venstre, Alternativet og senest Frie Grønne?
Altså samme Uffe Elbæk, der indtil videre har været med til at stifte to partier, nemlig Alternativet og Frie Grønne?
Selv om man egentlig ikke skulle kunne blive overrasket over venstrefløjens hykleri og dobbeltmoral længere, så sker det alligevel. For der er en ting venstrefløjen kan finde ud af til perfektion, og det er at levere hykleri og dobbeltmoral i verdensklasse.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her

LÆS OGSÅ