NYHED

Uffe Elbæks farvel afslører Sikandar Siddiques vælgerbedrag

Sikandar Siddique afslører nu sit eget vælgerbedrag i forbindelse med, at Uffe Elbæk har valgt at forlade Frie Grønne, som han selv startede.
Uffe Elbæks farvel afslører Sikandar Siddiques vælgerbedrag - Alternativet - Frie Grønne
Uffe Elbæk meldte i dag ud, at han forlader partiet Frie Grønne, som han selv var med til at starte. På samme tidspunkt meddelte kongen af partihop, at han hopper tilbage til det første parti, han stiftede, nemlig Alternativet.
Uffe Elbæk fortalte allerede for to år siden, at han ikke ville stille op ved det næste valg. Det bliver dog ikke det store tab for Folkestyret. Han er tidligere blevet kåret til den mindst aktive partileder i Folketinget.
Vi har med Uffe Elbæk tale om en politiker, der flere gange har hoppet mellem partier og begået det ene vælgerbedrag efter det andet. En politiker der tydeligvis har den opfattelse, at han er valgt til en badeferie på skatteydernes regning.

Sikandar Siddiques to tunger

Uffe Elbæk vælger at forlade et ekstremistisk parti til fordel for et andet. Fra Frie Grønne, ledet af den religiøse ekstremist Sikandar Siddique, til partiet Alternativet, der hylder antidemokratisk metoder og ansætter folk med forbindelser til vælgertrusler.

I forbindelse med, at Uffe Elbæk har valgt at forlade Frie Grønne, har partiets leder, Sikandar Siddique været ude med udtalelser til de danske medier. Til TV 2 Nyhederne udtaler han blandt andet følgende:

Vi havde set det komme og håbede på, at han ville vente med at forlade partiet til efter et valg

Sikandar Siddique
Denne ene sætning fra Sikandar Siddique viser en tydelig foragt over for de danske vælgere her kort tid før et folketingsvalg. For hvad den religiøse ekstremistiske partileder rent faktisk siger er, at han og Frie grønne havde håbet, at man kunne bedrage vælgerne under et valg
Sikandar Siddique og Frie Grønne havde håbet på, at man kunne bruge Uffe Elbæks godkendelse under et valg til at tiltrække vælgere. Når så først krydsene og partistøtten var i kassen, ville man afsløre kongen af partihops afgang.
Noget tyder på, at Sikandar Siddique praktiserer Islams to tunger, også når det gælder hans politiske arbejde.

Frie Grønne er Danmarks antiracistiske, solidariske og kompromisløse klimaparti

Sikandar Siddique
Og I kan være helt rolig. Sikandar Siddique udtalte sig selvfølgelig ikke til pressen uden at bruge hans varemærke, racistkortet. Det er jo stort set det eneste “argument” han bruger.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ