NYHED

Danmarks Radio kalder kritikere af vaccinetvang for sølvpapirshatte

I følge statsmediet Danmarks Radio, så er kritikere af statslig tvang sølvpapirshatte. Vinklingen, mikrofonholderiet og bias forsætter hos de røde medier.
Danmarks Radio kalder kritikere af vaccinetvang for sølvpapirshatte

Under overskriften “Sølvpapirshatte, masker og QAanon-flag: Tusindvis på gaden i Østrig i protest mod skrappe vaccinekrav” viser statsmedier DR Nyheder igen deres bias og vinkling.

Med sådan en overskrift så afslører journalisten Louise Brodthagen Jensen og Danmarks Radio deres egne politiske holdninger.
Så afslører man, at man er statsmagtens forlængede arm.
Og med en indledning som denne, så afslører man som journalist, at man foragter dem, man skriver om:

Det er - desværre vil nogle nok mene - kun alt for velkendte formaninger: Hold afstand og lad være med at gå ud, medmindre det er strengt nødvendigt

Danmarks Radio
Det er nu sådan, at uanset om der er covid-19 eller ej, så er det en ret at demonstrere.

Statsmediet Danmarks Radio

Og med ord som sølvpapirshatte og Qaanon, så viser DR Nyheder tydeligt sin foragt, sætter alle i demonstrationen i samme bås.
For kunne det tænke sig, at der blandt de mange tusinde, der demonstrerer, faktisk er vaccinerede mennesker?
Danmarks Radio har fastlagt vinklingen på forhånd, så derfor kommer man ikke til bunds i selve historien, i debatten om vaccinetvang.
Journalisten bag kommer ikke ind på den vinkel, at der er mange helt almindelige – og sikkert også vaccinerede – borgere, der har fået nok af myndighedernes indgriben i den personlige frihed.
Vi har under hele Covid-19 situationen set, hvordan myndigheder har indført tiltag man aldrig troede man ville se i vestens demokratier. Tiltag der rent faktisk strider i mod loven, mod grundloven.
Det er jo desværre ikke første gang, at vi har set Danmarks Radio vise deres bias under hele covid-19.

Vinkling, bias og løgne

Så sent som her i weekenden skrev vi her på Danmarks Fremtid, hvordan en af DR Nyheders politiske journalister direkte løj om hele minkskandalen.

Hvordan Christine Cordsen påstod at myndighederne ikke med tvang har nedlagt mink uden lovhjemmel.

At Danmarks Radios nyhedsdirektør Sandy French er gode venner med statsministeriets berygtede departementschef, Barbara Bertelsen, har selvfølgelig intet at gøre med Danmarks Radios bias og vinkling.

Det kan og må man jo sige sig selv.

Vaccineret men modstander af tvang

Og det har selvfølgelig heller intet at sige for bias og vinkling, at journalisten Louise Brodthagen Jensen er uddannet fra et af de mest venstreorientede uddannelsessteder i Danmark, Roskilde Universitetscenter.

Det kan og må man jo sige sig selv.

Til sidst kan jeg oplyse, at jeg selv har fået begge vacciner og jeg har også tænkt mig at få den tredje.

Men skulle statsminister Mette Frederiksen, og hendes antidemokratiske regering, indføre vaccinetvang, så vil jeg deltage i min første demonstration nogen sinde.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ