Danmarks Fremtid
NYHED

Valget i USA 2020: journalister blev til grin

Valget i USA er endnu ikke afgjort. Men noget man allerede kan konkludere er: danske journalister blev til grin. Gang på gang påvirker journalisternes politiske ståsted deres arbejde.
Danmarks Fremtid - borgerlige der vil danmark

Præsident valget i USA i nat blev ikke den proforma afgørelse, som danske medier og journalister i snart 4 år har lagt op til.

Ser man på dækningen af amerikansk politik, præsident valgkampen og nattens afgørelse, så må man konkludere: intet er afgjort og journalister blev til grin.

Valget I USA

Om man kan lide Trump eller ej, så bliver man nød til at indse, at for Trump kommer USA før resten af verden, og det er noget, mange amerikanere kan lide at høre.

Og så har Trump faktisk haft succes med mange af de ting, han lovede amerikanerne. Og i det mindste prøvet på de områder, hvor han ikke har haft succes.

Og det har mange amerikanere i nat bakket op om.

At journalister, og resten af centrum-venstre, herhjemme ikke kan forstå, at andre mennesker kan have andre holdninger, udstiller sådan set kun dem selv.

Trump er Trump. Han har sin måde at bruge retorik på.

Hans udtalelser om valgfusk, og at sejren er hjemme, er måske ikke den mest galante.

Men må man lige minde medierne om en Al Gore, der i 2000 brugte domstolene, og satte spørgsmål ved valgresultatet?

Altså demokraten Al Gore

Journalister blev til grin

Nattens resultat viser – igen – at danske medier og journalister ikke længere laver journalistik.

Man laver historier, betalt af skattemidler (licens, mediestøtte), der passer ind i “journalisternes” egne politiske holdninger.

Under valgaften udbrød TV2 News journalisten Rasmus Tantholdt til en amerikansk vælger, at “We are not fake news, we are danish news”

Det opsumere meget godt de danske mediers dækning af USA og Donald Trump:

Man ser ser sig selv som budbringere af sandheden, men i sidste ende leverer de danske “journalister” netop fake news, fordi man ikke kan adskille job og eget politiske ståsted.

I det hele taget var de danske mediers dækning af valgaften en lang politisk korrrekt centrum-venstre vinkling og bias mod Trump.

Valget i USA blev ikke en hurtig afgørelse, og journalister blev til grin.

Om vinderen bliver Trump eller Biden, medierne skylder en undskyldning for deres bias og dækning.

Men det ved vi godt, ikke kommer til at ske

LÆS OGSÅ