NYHED

Venstrefløjens hykleri: ekstremister

Venstrefløjens hykleri er nem at afsløre. Nye Borgerlige har ekskluderet endnu et medlem og det får venstrefløjen til at spille hellige.
Venstrefløjens hykleri ekstremister

For et stykke tid siden skrev vi en historie, hvor vi påpegede venstrefløjens hykleri, også når det gælder ekstremister.

Det skete i forbindelse med, at et nu tidligere medlem af og kandidat for Nye Borgerlige, Henning Linnemann, med rette blev ekskluderet af Nye Borgerlige for decideret racisme og dødstrusler.

I går måtte Nye Borgerlige så igen ekskluderer et medlem. Denne gang var det kandidat John Pawlik fra Vordingborg, der fik fyresedlen.

John Pawlik blev ekskluderet fra Nye Borgerlige, efter han i et interview, der endnu ikke er blevet sendt (sendes mandag), kom med trusler mod journalisten Kevin Shakir fra Radio Loud.

Venstrefløjens hykleri

De to ekskluderinger har selvfølgelig fået centrum-venstre til at gå til angreb på Nye Borgerlige.

Bl.a. har debattøren Cihat Bardak, der med mellemrum bliver inviteret i studiet hos statsmedierne, været ude at markere sig på Twitter:

Godmorgen @PernilleVermund Kan du give os et estimat på, hvor mange opstillede kandidater du forventer at have tilbage, når vi er fremme ved d. 16/11? #dkpol

Mette Frederiksen, statsminister

Det kan virke lidt hyklerisk, at Cihat Bardak spiller smart over for Nye Borgerlige og Pernille Vermund, specielt når man kigger ham lidt efter i sømmene.

For laver man en lille Google søgning på manden, så dukker der nemlig nogle sandheder op.

Bl.a. at han tidligere har været ansat hos Enhedslisten, som du kan se herunder.

Cihat Bardak Google søgning
Cihat Bardak email

Altså samme Enhedslisten der ingen problemer har med at opstille kandidater til Folketinget, der er dømt for vold og hærværk mod politiske modstandere.

Som f.eks. partiets chefideolog Pelle Dragsted, der endda har været flere år i Folketinget for partiet.

Altså samme Enhedslisten der ingen problemer har med at samarbejde med voldlige organisationer som Socialistisk UngdomsFront, der ingen problemer har med at benytte hærværk for at nå deres politiske mål.

Så samme Bardak, der kritiserer Nye Borgerlige for at have haft ekstremister som kandidater, har altså selv arbejdet for et parti, der hylder ekstremister.

Cihat Bardak

Cihat Bardak viser igen venstrefløjens hykleri, og da vi konfronterer ham med hans egen hykleri, nægter han at kommentere på det, men går i stedet til angreb på undertegnede med fake news.

Han påstår, at jeg er blevet ekskluderet af Nye Borgerlige, hvilket er fake news. Jeg meldte mig selv ud af partiet, droppede selv mit kandidatur. Noget jeg har været helt åben omkring.

Cihat Bardak valgte efterfølgende at blokere Danmarks Fremtid på Twitter. På Twitter påstår Cihat Bardak også, at han ikke har været ansat hos Enhedslisten, trods klare beviser på dette.

At Nye Borgerlige ekskluderer ekstremister kunne centrum-venstre lære en del af. Men i stedet udstiller hæren af politiske korrekte deres hykleri.

Deltag i debatten på Facebook og Twitter. Du kan også indsende debatindlæg her.

Støt os via MobilePay box25487 og støt den daglige drift af Danmarks Fremtid.

LÆS OGSÅ