NYHED

Video fra Socialdemokratiet og Heunicke er selvmål

Video fra socialdemokratiet er et forsøg på at stemple blå blok, men ender ud med at være et gigantisk selvmål. Vi piller argumenterne fra hinanden.
Video fra Socialdemokratiet og Heunicke er selvmål

De seneste dage har Socialdemokratiet været ude med flere beskidte angreb på blandt andre Venstre. Indenrigs- og boligminister Christian Rabjerg Madsen har kaldt Jakob Ellemann-Jensen for “slagteren fra Nordsjælland” mens beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard har kaldt Ellemann for Trumpist.

Hårde angreb der kommer kort tid efter, at statsminister Mette Frederiksen i sin grundlovstale snakkede om forsoning og en regering hen over midten.

Et tydeligt tegn på, at vi snart nærmer os en beskidt valgkamp, at Socialdemokratiet ikke skyr nogen midler i forsøget på at fastholde regeringsmagten.

Video er ren selvmål

Her til aften går Socialdemokratiet og regeringen så all ind på hykleri og spin. I en video der blandt andet er lagt på Facebook, toner sundhedsminister Magnus Heunicke frem og begynder pludselig at snakke om tonen, splittelse og samarbejde.

Men hvis Magnus Heunicke, regeringen og Socialdemokratiet troede, at videoen ville udstille og afsløre blå blok, så tager de ganske fejl. For piller man videoen fra hinanden, bid for bid, så ender den ud med at være et gigantisk selvmål.

I videoen citerer Magnus Heunicke forskellige tweets og udtalelser fra borgerlige politikere, der går hårdt til regeringen.

Socialsdemokratiet forsøger at få det til at fremstå som falske beskyldninger, men tager man de enkelte citater, og baggrunden for dem, så hænger de meget godt sammen med virkeligheden, så afslører de  regeringens magtmisbrug, lovbrud og angreb på demokratiet.

Slettet bevismateriale

I videoen citeres Rasmus Jarlov fra de Konservative for at påstå, at bevismaterialer er blevet slettet. Man skal være socialdemokratisk spindoktor for at kunne påstå, at dette ikke er tilfældet. 

Slettet bevismateriale

Rasmus Jarlov, Det Konservative Folkeparti

For det første har statsminister Mette Frederiksen selv været ude at meddele, at hun er blevet rådgivet af Statsministeriet (departementchef Barbara Bertelsen) til at slette sms’er

For det andet så slettede Statsministeren og hendes medsammensvorne først de pågældende sms’er, efter at der var blevet bedt om aktindsigt.

Så dokumentationen er på plads: statsministeriet slettede bevidst sms beviser i mink-skandalen.

Magtfuldkommen regering

Morten Dahlin bliver i videoen beskyldt for at kalde regeringen for magtfuldkommen. Et ord der ellers er blevet brugt af mange andre, når debatten drejer sig om regeringen

Regeringen har utallige gange forsøgt at hemmeligholde informationer for både Folketing og den danske befolkning.

Det tegner et billede af en magtfuldkommen regering, som gør alt for at offentligheden ikke skal få kendskab til den her sag

Morten Dahlin, Venstre

Det så man blandt andet i forbindelse med kommunalvalget, hvor det var regeringen selv, der ventede med at frigive resultatet af politiets forsøg på at genskabe de berygtede og slettede sms’er. Regeringen havde ellers påstået, at det var efter aftale med minkkommissionen.

Også i forbindelse med afstemningen om EU forsvarforbeholdet valgte regeringen at holde informationer tæt inde til kroppen til efter valget. Informationer der kunne skade regeringen.

Så dokumentationen er på plads: det er det man kalder magtfuldkommen.

Modarbejder kommissionen

Det har taget rigtig lang tid for minkkommissionen at færdiggøre deres undersøgelse, en undersøgelse der nu skulle komme i slutningen af denne måned.

En af forklaringerne kan være, som Venstre’s Morten Dahlin er citeret for, at statsministeren og dermed regeringen har modarbejdet kommissionen.

Der kan nu ikke være nogen tvivl, statsministeren har modarbejdet kommissionens arbejde

Morten Dahlin, Venstre

At man sletter sms’er, og dermed bevismateriale, som vi nævnte tidligere, er et ganske godt bevis på at modarbejde en undersøgelse og dermed minkkommissionen.

At regeringen forsinker offentliggørelse af undersøgelse, om det var muligt at gendanne de berygtede sms’er, er et andet bevis på modarbejdelse af kommisionen.

Og når Mette Frederiksen’s bisidder (advokat) i minkkommissionen, Lars Kjeldsen, er ude at vise både arrogance og hån over for minkkommissionen, så er det altså også at modarbejde minkkommisionen.

Så dokumentationen er på plads: regeringen, som statsministeren har ansvaret for, har modarbejdet kommissionen.

Man kan ikke stole på Mette Frederiksen

I videoen citerer Magnus Heunicke Venstre’s formand Jakob Ellemann-Jensen for at sige, at han ikke stoler på Socialdemokratiets formand, statsminister Mette Frederiksen.

Jeg stoler ikke på Danmarks statsminister

Jakob Ellemann-Jensen

Men her kan man så stille og rolig fortælle Magnus Heunicke, at det er der en stor del af Danmarks befolkning, der heller ikke gør. Og det kan Mette Frederiksen takke sig selv og hendes mange løgne for.

Under Corona påstod Mette Frederiksen for eksempel på et pressemøde, at det var myndighederne, der anbefalede den store nedlukning, noget der senere blev dokumenteret som en decideret løgn

Så dokumentationen er på plads: Mette Frederiksen lyver og man kan derfor ikke stole på hende.

Regeringen fortsatte med nedslagtning af mink

Flere har beskyldt regeringen for, at den bevidst begik lovbrud, blandt andre Liberal Alliance’s formand, Alex Vanopslagh. For at man skal være bevidst om at noget er ulovligt, så skal man have fået information om det. Og det har regeringen fået utallige gange, også før nedslagtningen.

Regeringen begik jo bevidst lovbrud

Alex Vanopslagh, Liberal Alliance

Sundhedsminister Magnus Heunicke, der spiller forarget oplæser i videoen, vidste for eksempel godt, at der ikke var var lovhjemmel længe før nedslagtningen blev besluttet. Sundhedsministeren godkendte personligt et notat, der slog fast, at det krævede lovændring, at aflive alle mink i Danmark.

Og selv om det stod klart, at der var tale om manglende lovhjemmel, så fortsatte nedslagtningen af alle de danske mink. 

Og her vil jeg så lige bruge lejligheden til at citere Socialdemokratiets nuværende politiske ordfører (det må vel gå begge veje), Rasmus Stoklund, der på Twitter her til aften påstod, at regeringen ikke kendte til manglende lovhjemmel:

Et citat som vi allerede har påvist ikke passer.

Så dokumentationen er på plads: Regeringen fortsatte nedslagtningen, selv om man var klar over manglende lovhjemmel. Det er bevidst lovbrud.

Kontrol af embedsmænd og eksperter

Det sidste citat, vi tager fat på i dette indlæg, kommer fra Venstre’s Sophie Løhde, der ganske rigtigt udtaler, at det er bekymrende, hvordan Mette Frederiksen og hendes regering vil kontrollere og styre alt og alle.

Det er meget bekymrende, hvordan Mette frederiksen og hendes regering forsøger at kontrollere og håndstyre, hvad for eksempel sundhedsmyndigheder skal sige og mene

Sophie Løhde, Venstre

I Danmark har vi en statsminister, der truer med at anmelde medier, hvis de er kritiske. En statsminister der laver sin egen podcast, fordi hun ikke kan tåle kritiske spørgsmål fra pressen. 

I flere tilfælde har Socialdemokratiet og regeringen kontaktet uafhængige forskere og organisationer, der har kritiseret partiets politik, og truet dem til tavshed, til at ændre forklaringer.

Og i forbindelse med nedlukningen af Danmark, så overtrumfede Mette Frederiksen, som vi tidligere har beskrevet, sundhedsmyndighederne, blandt andre Søren Brostrøm, daværende direktør for Sundhedsstyrelsen .

Og lad os lige minde regeringen om, at den selv flere gange har været ude åbenlyst at kritisere embedsmænd og myndigheder. Sundhedsminister Magnus Heunicke har for eksempel selv hængt en embedsmand ud i medierne.

Så dokumentationen er på plads: Mette Frederiksen og regeringen kontrollerer og styrer myndigheder og embedsmænd.

Regeringen udstiller sig selv

Så selv om videoen fra Socialdemokratiet er et forsøg på at udstille  blå blok, specielt Venstre, så ender den altså ud med at udstille Socialdemokratiet selv.

Når Socialdemokratiet og deres støttepartier er ude at beskylde blå blok for Trumpisme og antidemokratiske metoder, så er det kun et desperat forsøg på at afspore opmærksomheden fra regeringens lovbrud, trusler, løgne og angreb på demokratiet.

Vi har godt nok en svag mikrofonholdende svag presse, men man må da håbe, at journalisterne vil finde lidt inspiration i dette indlæg og så få afsløret Socialdemokratiets spin og bedrag.

Det er ganske nemt og tager ikke lang tid.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Har du bedre eksempler, der kan bevise korrektheden af de mange citater, så skriv gerne.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ