NYHED

Vollsmose: Politisk korrekthed er sundhedsskadeligt for Danmark

Politisk korrekthed og naivitet er ikke bare et sikkerhedsproblem for Danmark, men også sundhedsskadeligt. Lige nu hænger Islam og Covid-19 sammen.
Ikke-vestlige og Covid-19

Så ser vi det igen. Endnu et stort udbrud af covid-19 i et område, hvor migranter og deres efterkommere er i overtal, hvor Islam dominere.

Først var der tale om Ishøj. Et område hvor det var tydeligt, at ligegyldigheden med corona var i højsædet. Hvor macho kulturen hos Islam igen overskyggede sund fornuft, respekten for andre mennesker.

Vollsmose og Islam igen i statistikkerne

Siden blev det Koldings tur, hvor endnu et område med høj migrant befolkning, igen med Islam som fællesnævner, stak af med høje smittetal.

Og senest er det så Vollsmose, som man kender jo fra andre statistikker, der viser, at der er store problemer med at få visse ideologier og kulturer til at forstå alvoren.

Politisk Korrekthed er sundhedsskadeligt

Journalister, centrum-venstre og resten af den politisk korrekte gruppe forsøger at nedtone Islam’s andel i smittespredningen. Islam er stort set udeladt fra samtlige artikler om problemerne.

Forsøger man at tage en debat om emnet, bliver racistkortet straks smidt.

Men tallene taler for sig selv. Kun i de berørte områder vil lade sig teste.

Gruppen af politisk korrekte forsøger med alle midler, at tale uden om problemet: “Jamen de bor i tætte områder, bor tær sammen, arbejder i sundhedsfaget”

Vågn op, det gør ateister, kristne, og folk der tror på små grønne marsmænd, også.

Man bruger også som undskyldning for, at mange af dem ikke taler dansk, kun ser hjemlandets tv.

Det er jo netop det, vi er mange der har påpeget i flere år; at parallelsamfundene udgør et stort problem, ja ligefrem en sikkerhedsrisiko, for Danmark.

Men centrum-venstre fastholder, at man skal please ikke forlange. Det ser vi nu konsekvenserne af.

Integration er et personligt ansvar. Det samme er det at lade sig teste og overholde de vejledninger der er.

Men islam vil ikke lade sig integrere. Det ser vi – igen – konsekvenserne af.

Sundhedsminister Magnus Heunicke udtaler følgende til TV 2:

“Jeg vil ikke være med til, at vi skærer alle over en kam og siger, at alle, der kommer fra et andet land eller har et efternavn med en anden klang end dansk, de er skyld i, at vores smitte eksploderer. Sådan er det selvfølgelig ikke”

Kort sagt: Danmarks sundhedsminister vil ikke forholde sig til fakta og virkelighed.

Islam blokerer for sund fornuft

Man kunne lukke Nordjylland ned fra den ene dag til den anden. Hvorfor kan man så ikke lukke ghettoer, som Vollsmose, ned?

Forklaringen er Islam og politikernes berøringsangst og offermentalitet over for ideologien.

Islam er sundhedsskadeligt for Danmark. Tallene lyver ikke. Faktisk ved mange, der arbejder med smitteopsporing, at fakta er lagt mere chokerende end de officielle tal.

LÆS OGSÅ