NYHED

Regeringens rådgiver Yazdani opfordrer til brandstiftelse

Vi kan i dag afsløre, at Mette Frederiksens regering har fået rådgivning af ekstremisten Yazdani, der opfordrer til brandstiftelse.
Yazdani hylder brandstiftelse og rådgiver regeringen v2

På dagen hvor regeringen har fremlagt deres reformpakke “Danmark kan mere I”, kan vi afsløre, at Mette Frederiksen og hendes ministre gerne lader sig rådgive af den yderste ekstreme venstrefløj. Af personer som Jens Philip Yazdani, der hylder og opfordrer til brandstiftelse.

Ungepanel rådgav om ligestiling

Sidste år nedsatte den tidligere skandaleramte fødevare- og ligestillingsminister Mogens Jensen et ungeudvalg, der skulle rådgive ham om ligestilling.

Mink Skandalen

Udvalget bestod af en bred vifte af repræsentanter fra ungdomsorganisationer. Bl.a. Jens Philip Yazdani, der er tidligere formand for Danske Gymnasieelevers Sammenslutning.

En person der første gang kom i medierne i forbindelse med en debat om integration, hvor han kom i en ophedet debat med Dansk Folkeparti’s Martin Henriksen.

Hylder og opfordrer til brandstiftelse

Men Jens Philip Yazdani, der er søn af en dansk mor og en iransk far, har også tidligere gjort sig bemærket.

I forbindelse med den store debat om Black Lifes Matters, og de store optøjer i USA, hvor den yderste venstrefløj bl.a. angreb politistationer, og brændte dem ned, skrev Yazdani følgende på sin Facebook-profil:

“I USA har demonstranter brændt mindst én politistation i Minneapolis af, efter drabet på George Floyd. Det er godt. En proportionel og effektfuld aktion. Når politiet konsekvent slagter sorte mennesker, mens myndighederne mere eller mindre ser passivt til, bør befolkningen selvfølgelig tage skeen i egen hånd – og stoppe politiet. Det er altså godt, at politistationer brændes af. Men det er ikke nok'”

Ekstra Bladet skrev bl.a. om sagen.

Da kritikken haglede ned over ham, valgte han efterfølgende at slette indlægget. Men har siden fastholdt sine holdninger.

Den danske socialdemokratiske regering har altså brugt en person fra den yderste venstrefløj, der gerne hylder og opfordrer til brandstiftelse. En person der gerne ser yderlige ulovligheder begået.

Den yderste venstrefløj

Man kan spørge sig selv, hvor Yazdani’s grænser går, når han skriver “Men det er ikke nok”? Hvilke former for angreb på demokratiet kan tilfredsstille Yazdani?

Debatten om hans opfordringer til bl.a. brandstiftelse skete i maj / juni 2020, og ungeudvalget blev nedsat i februar 2020.

Men arbejdet har stået på helt ind i 2021 uden at regeringen har grebet ind og fjernet antidemokraten fra udvalget.

At han hylder brandstiftelse er ikke en ny afsløring. Det er det til gengæld, at regeringen fuldstændig har ignoreret dette.

Det er en decideret skandale.

Yazdani flittigt brugt af medierne

Selv om Yazdani tydeligvis er en ekstremist og antidemokrat, har medierne ikke haft nogen problemer med at bruge ham.

Han har bla. været vært på Radio4-programmet ‘Den Næste Generation‘, en radio kanal der er støttet af de danske skatteydere.

Tema Mediestøtte Licens Statsmedier - Danmarks Fremtid
Tema Mediestøtte Licens Statsmedier – Danmarks Fremtid

Han har også været fast klummeskribent hos det såkaldte borgerlige medie Jyllands-Posten, hvor han spredte sin ekstreme venstreorienterede propaganda. Jyllands-Posten er også støttet af de danske skatteydere.

Og så sent som i dag deltog han i Danmarks radio debatprogrammet P1 Debat, hvor han skulle være den yderste venstrefløjs stemme i debatten om før nævnte udspil fra selvsamme regering, han har rådgivet.

Alle i mediebranchen kender personen Yazdani, kender hans ekstreme holdninger om brandstiftelse. Alligevel vælger Danmarks Radio at bruge ham.

Det er en decideret skandale.

Dømt for vold og hærværk

Ikke bare er Yazdani selv en ekstremist, der gerne ser vold, hærværk og andre antidemokratiske midler brugt i kampen for et socialistisk samfund.

Han hygger sig også sammen med andre af venstrefløjens ekstreme personer. Personer der bl.a. er dømt for vold og hærværk mod politiske modstandere.

Som f.eks. Enhedslistens Pelle Dragsted, der tidligere har været folketingsmedlem for partiet, men nu er partiets store ideolog. En mand der ikke har problemer med vold og hærværk.

Også Pelle Dragsted bruges flittigt af medierne. De hylder endda den ekstreme kommunist. Politiken nominerede i 2019 Pelle Dragsted til deres nye debatpris “Hørups debatpris”

Så sent som i dag hyggede de to socialister og antidemokrater sig sammen på Twitter:

Yazdani og Pelle Dragsted
Yazdani og Pelle Dragsted

Afsløret

Det er personer som disse som regeringen gerne lader sig rådgive og samarbejder med. Personer som disse de danske medier gerne hylder og giver spalteplads til.

Regeringen, medierne og resten af venstrefløjen er endnu engang afsløret.

Her hos Danmarks Fremtid skriver vi om den virkelighed, som de danske medier ikke vil fortælle om. Om venstrefløjens ekstremisme og ekstremister som hyldes og bruges flittigt af de danske medier.

Har du flere eksempler på, at den yderste ekstreme venstrefløj bliver flittigt brugt af medierne og de etablerede partier på venstrefløjen? Skriv gerne til os eller deltag i debatten på vores Facebook side.

LÆS OGSÅ