Danmarks Fremtid
VIDEO

Video: danskerne betaler for Hamas raketter

Bistandshjælp til Gaza er med til at betale for palæstinensiske Hamas raketter som i denne omgang har dræbt mere end 1300 jøder.

Over 5000 raketter regnede for en uge siden ned over Israel. Samtidigt blev israelske kvinder voldtaget og slæbt igennem gaderne, mens babyer og børn blev enten halshugget og brændt. Advarsel, meget stærke billeder i indlægget, der linkes til.

Desværre så har danskerne endnu engang været med til at finansiere palæstinensernes og islams afskyelige terror mod den israelske befolkning. Flere internationale medier kan nemlig nu afsløre en grusom virkelighed. En virkelighed som danske politikere må stå til ansvar over for.

For som det ses i videoen herover, så bruger palæstinenserne blandt andet vandrør til at bygge deres terror raketter med. Vandrør der er betalt og leveret af EU og Danmark.

EU tredobler støtte til terror

Men selv om det altså kan dokumenteres, at bistandsmidler bruges til at bygge raketter, og sikkert også bidrager mere generelt til den palæstinensiske terror, så vil EU og FN ikke bare fortsætte støtten, EU vil tilmed tredoble bistandshjælpen til Gaza. 

Det udtaler EU-kommissionens formand Ursula von der Leyen, efter hendes møde med FN’s generalsekretær António Guterres, til det engelske medie The Guardian. Også DR Nyheder har historien.

Det vil altså sige, at EU alene sender langt over 500.000.000 kroner af sted til Gaza. Midler som palæstinenserne så kan bruge til at bygge nye raketter og planlægge nye terrorangreb mod Israel, Mellemøstens eneste demokrati. Læg dertil de mange milliarder kroner FN støtter med.

Da Danmark bidrager økonomisk til både EU og FN, går danske skattekroner altså til at finansere mord på den jødiske befolkning. 

Danske skattekroner betaler for Hamas raketter

Men danskerne bidrager ikke kun gennem EU og FN. Danske skattekroner går også direkte til den palæstinensiske terror via den såkaldte udviklingshjælp. 450 millioner skattekroner i alt i perioden 2021 til 2025.

Godt nok har regeringen meddelt, at man den sætter al udviklingsstøtte til palæstinenserne på pause, men ønsket er at fortsætte, efter at der er lavet en gennemgang af støtten. En gennemgang som er ren spin fra Mette Frederiksen og venner, for hvordan tjekker man, at købt udstyr er blevet brugt til ‘nødhjælp’ og ikke raketter?

Der er kun en måde at sikre sig, at danske skattekroner ikke går til at myrde israelere. Det er en gang for alle at stoppe bistanden, og ikke starte den igen.

Radikale Venstre ønsker slet ikke at stoppe, at danske skattekroner går til palæstinensernes terror, til islams terror. Det kan du læse mere om her.

Politikere stemmer for mere antisemitisme

Danske og andre vestlige politikeres naivitet dræber ikke kun israelere, den udgør også en sikkerhedsrisiko for samtlige borgere i vestens demokratier, også danskerne.

I årtier har danske politikere, både indirekte og direkte, støttet islams terror. Hovedparten af de danske partier har igen og igen stemt for, at islams antisemitisme og ekstremisme skulle have adgang til Danmark. 

Og politikerne fortsætter med den landsskadelige naivitet, fortsætter med at udstede statsborgerskaber som var det slik til antidemokrater, der ønsker jøderne og resten af den vestlige verden udryddet fra jordens overfalde.

Resultatet af politikernes naivitet ser vi i disse dage også tydeligt i Danmark. Palæstinensere og andre tilbedere af islam danser rundt i de danske gader og jubler over døde israelere, voldtagne kvinder og halshuggede / brændte babyer og børn.

Skal israelerne begå kollektivt selvmord?

Store dele af den danske venstrefløj ser ud til allerede at have ‘glemt’ baggrunden for Israelernes angreb på Gaza. For koret af venstreorienterede, der kritiserer Israel for at forsvare sig selv, vokser sekund for sekund. Noget vi ser hver gang, Israel bliver ramt af terror fra islam.

Hvad vil venstrefløjen egentlig have israelerne skal gøre? Skal den israelske befolkning sætte sig ned i en rundkreds og synge fredsange, mens de bliver massakreret, deres kvinder voldtaget og deres børn halshugget og brændt?

Venstrefløjen skylder svar, men danske journalister er ikke interesseret i at stille kritiske spørgsmål om Israel til deres partifæller.

Sandheden er jo, at palæstinenserne gemmer deres terrorredder i hospitaler, skoler og almindelige beboelsesejendomme. Så kan terroristerne jo få journalisterne til helt frivilligt at lave propaganda for terror, som man kan se her hos Politiken. Det passer lige ind i mediernes venstreorienterede anti-israelske vinkling.

Sandheden er, at palæstinenserne gang på gang er blevet tilbudt en to-stats løsning, blevet tilbudt fred. Men hver gang, uden undtagelse, så har palæstinenserne svaret igen med terror, med ønsket om endnu et folkemord på jøder.

Sandheden er også, at israelerne advarer flere timer i forvejen, før de sætter deres deres forsvar ind. Men hovedparten af palæstinensere bliver for at agere skjolde. Så kan danske og udenlandske medier netop få bekræftet deres had til Israel, få skrevet om de stakkels palæstinensere, der mister livet på grund af de grusomme israelere.

Hvornår mon journalister og resten af venstrefløjen lærer, at tilbedere af Islam gerne dør, bare det er god propaganda for islam? Der venter jo 72 jomfruer, sikkert mindreårige.

Hvis man ikke kan se forskel på bevidst massemord og terror, kontra et lands forsvar, der ulykkelig nok ikke kan undgå at medføre civile ofre, fordi civile lader sig misbruge som skjolde og er en del af terrorgrupperingerne, så er man terroristernes naive marionetdukke.

Vidste du i øvrigt, at Enhedslisten har stemt nej til at sætte Hamas på EU’s terrorliste? At Enhedslisten siger de tager afstand fra palæstinensernes terror uden ‘men’, men samtidig hygger sig med netop palæstinensiske antisemitter, der ønsker at fuldende Hitler’s folkemord på jøderne?

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.