Danmarks Fremtid
VIDEO

Danskerne støtter Inger Støjberg (video)

Vi forsætter med optakt til afgørelsen i rigsretten. Støtten er stor til Inger Støjberg blandt danskerne. Danskere der vil Danmark.

Om en lille uges tid falder afgørelsen i det nogen kalder venstrefløjens og såkaldte “borgerliges” skueproces mod Inger Støjberg, andre kalder rigsretten.

Her vil danskerne få at se, om retsstaten fungerer eller om politiske fløje kan bruge retsstaten til at forfølge deres modstandere.
Uanset hvad, så er der ingen tvivl om, at Inger Støjberg er en personlighed i dansk politik. En personlighed der tør gå imod midten, tør gå imod de naive holdninger til multikultur.
En kvinde der ikke er bange for at sige sin holdning, stå fast, uanset hvor upopulær det kan være i visse politisk korrekte kredse.
I anledning af den kommende afgørelse i rigsretten vil vi indtil på mandag dagligt finde gamle videoklip frem med udtalelser af Inger Støjberg.

Har du et klip, du synes, vi skal bringe, så send det gerne til kontakt@danmarksfremtid.dk.

Rejs hjem

I går fortalte vi om det store had hos centrum-venstre mod Inger Støjberg. I dag viser vi et klip fra september 2020, hvor Inger Støjberg bliver overrasket med masser af positive hilsner.

Det var nye Borgerlige der stod for at samle de mange tusinder af  personlige hilsener og opmuntringer til Inger Støjberg sammen.

Det er tydeligt at se, at Inger Støjberg bliver glad og stolt over de mange beskeder til hende.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

Flere videoer med Støjberg