Danmarks Fremtid
VIDEO

Inger Støjberg jagtet af migranter (video)

Vi forsætter med den daglige optakt til afgørelsen i rigsretten mod Inger Støjberg. I dag om det pres Støjberg var udsat for.

Om en lille uges tid falder afgørelsen i det nogen kalder venstrefløjens og såkaldte “borgerliges” skueproces mod Inger Støjberg, andre kalder rigsretten.

Her vil danskerne få at se, om retsstaten fungerer eller om politiske fløje kan bruge retsstaten til at forfølge deres modstandere.
Uanset hvad, så er der ingen tvivl om, at Inger Støjberg er en personlighed i dansk politik. En personlighed der tør gå imod midten, tør gå imod de naive holdninger til multikultur.
En kvinde der ikke er bange for at sige sin holdning, stå fast, uanset hvor upopulær det kan være i visse politisk korrekte kredse.
I anledning af den kommende afgørelse i rigsretten vil vi indtil på mandag dagligt finde gamle videoklip frem med udtalelser af Inger Støjberg.

Har du et klip, du synes, vi skal bringe, så send det gerne til kontakt@danmarksfremtid.dk.

Støjberg Angrebet

I dag viser vi et kort klip fra 2017, hvor Støjberg bliver fysisk angrebet af migranter på at center for afviste asylansøgere.

Det viser det pres Støjberg måtte leve med som udlændinge- og integrationsminister. 

Ikke bare politisk pres fra de politisk korrekte, men decideret fysisk pres fra migranter, der intet har at gøre i Danmark.

Fordi hun passede sit job måtte hun leve med konstant overvågning fra sikkerhedsfolk.

Noget der vidste sig at være nødvendigt

Videoklippet har vi fået tilsendt fra en læser af danmarksfremtid.dk

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

Flere videoer med Støjberg