Danmarks Fremtid
VIDEO

Inger Støjberg om asyl (video)

Vi forsætter med den daglige optakt til afgørelsen i rigsretten mod Inger Støjberg. I dag giver hun velfærdsmigrant klar besked om asyl: rejs hjem.

Om en lille uges tid falder afgørelsen i det nogen kalder venstrefløjens og såkaldte “borgerliges” skueproces mod Inger Støjberg, andre kalder rigsretten.

Her vil danskerne få at se, om retsstaten fungerer eller om politiske fløje kan bruge retsstaten til at forfølge deres modstandere.
Uanset hvad, så er der ingen tvivl om, at Inger Støjberg er en personlighed i dansk politik. En personlighed der tør gå imod midten, tør gå imod de naive holdninger til multikultur.
En kvinde der ikke er bange for at sige sin holdning, stå fast, uanset hvor upopulær det kan være i visse politisk korrekte kredse.
I anledning af den kommende afgørelse i rigsretten vil vi indtil på mandag dagligt finde gamle videoklip frem med udtalelser af Inger Støjberg.

Har du et klip, du synes, vi skal bringe, så send det gerne til kontakt@danmarksfremtid.dk.

Rejs hjem

I dag viser vi et klip fra juni 2016, hvor Inger Støjberg stille og roligt forklarer, hvordan asylsystemet hænger sammen til en flok migranter, der er blevet afvist.

Inger Støjberg udtaler bl.a. følgende

Hvis du var forfulgt, så ville du få asyl. Men det er du ikke, og derfor skal du sendes ud

Noget centrum-venstre og naive såkaldte borgerlige også burde lytte til og lære af.

Alle kan ikke få asyl i Danmark, for så vil hele asylsystemet bryde sammen, Danmark vil bryde sammen.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

Flere videoer med Støjberg